local-stats-pixel fb-conv-api

Par ko vīrietis domā redzot sievieti pirmās 20 sekundes..4

Var jau būt, ka mīlestība no pirmā acu skatiena sastopama tikai Holivudas filmās, taču fakts paliek fakts — lai vīrietis saprastu, vai viņam par tevi ir interese, nepieciešams pavisam īss brīdis. Tā ir elementāra patiesība: pirmajam iespaidam otrās reizes nebūs. To, vai sieviete vīrietim šķiet interesanta, viņš nospriež jau pirmajās 20 sekundēs. Līdzko vīrietis uz tevi paskatās, tā viņa smadzenēs ieslēdzas 20 punktu testa programma: Vai viņa ir seksuāli pievilcīga? Vai viņa varētu būt mana draudzene? Manu bērnu māte? Ja tu tiec ieskaitīta pelēko peļu vai cacu kategorijā, to mainīt ir gandrīz neiespējami.

Lai pirmais iespaids par tevi būtu pozitīvs, uzzini, kādas pazīmes vīrieši uzskata par pievilcīgām un kā viņi izdara secinājumus par tavu personību.

Seja. Acis ir dvēseles spogulis, un ir pilnīgi vienalga, vai tās ir zilas, zaļas vai pelēkas. «Par pievilcīgām tiek uzskatītas lielas acis, jo tās vīrietī raisa vēlmi sievieti aizsargāt,» stāsta psihologs un pāru terapeits Dr. Elmārs Base. Tādēļ, lai iegūtu izteiksmīgu skatienu, liec lietā skropstu tušu un acu ēnas un, sākot no 96. lappuses, lasi mūsu skaistuma ekspertu padomus! «Signālus raida arī sejas forma,» turpina doktors Base. «Visās aptaujās visaugstāk vienmēr tikusi novērtēta augsta piere, mazs, nedaudz uzrauts deguntiņš un ieapaļas formas seja.» Arī te daudz ko iespējams uzlabot ar veiksmīgi izvēlētu grimu.

Mati. Skatoties uz tevi, neviens vīrietis nepēta, vai tu neesi palaidusi garām īsto šķipsnu krāsas atjaunošanas brīdi. Savos vērojumos radības kronis ir daudz paviršāks. Ieraugot perfektus, ar laku fiksētus matu viļņus, vīrietis drīzāk sabīstas, jo domā par tavu iespējami negatīvo reakciju, ja viņš atļausies tos izjaukt.

Sejas krāsa. «Vīriešiem patīk dabiska un gluda sejas āda,» stāsta Dr. Base. «Te lielu lomu spēlē pirmatnējie instinkti, jo rozīga āda signalizē par veselību un auglību.» Tomēr attiecībā uz sejas sārtuma izmantošanu ieteicama mērenība. «Ja uzklāsi par daudz, izskatīsies kā zemniece, un mūsdienās tas neskaitās seksīgi,» saka eksperts.

Gatavība flirtam. «Daudzas sievietes domā: vīrietis ieraudzīs, ka viņām par to radusies interese. Patiesībā vīrieši ir diezgan neattapīgi, tāpēc pilnīgi droši vari viņā lūkoties nedaudz ilgāk, nekā tev šķiet pieklājīgi,» skaidro flirta speciāliste, rakstniece Nina Deislere. «Svarīgi ir arī tas, ko tu skatoties domā. «Nāc, iepazīsimies!» tiek uztverts daudz pozitīvāk nekā «Jēziņ, ko man tagad darīt?!»,» stāsta eksperte. Šie signāli tiek pārraidīti un nolasīti neapzināti!

Pašapziņa. Dr. Elmārs Base brīdina: «Nekādā gadījumā nevajadzētu izturēties māksloti un, uztverot interesanta vīrieša skatienu, censties iztaisnot plecus un muguru. Tas atstāj nedabīgu un sasaistītu iespaidu. Daudz svarīgāks par iedomāti pašapzinīgu stāju ir dabiskums un brīva izturēšanās.»

Rokas. «Vīriešiem tas ir svarīgs kritērijs,» stāsta Dr. Base. «Par pievilcīgiem tiek uzskatīti gari nagi, jo tie optiski pagarina rokas un liek tām izskatīties maigākām.» Taču garo nagu pievilcībai ir vēl otrs iemesls: «Ja sievietei ir bērni, viņas nagi parasti ir īsi. Savukārt gari nagi signalizē par to, ka viņai bērnu vēl nav un viņa ir brīva.»

Krūtis. Nelolosim liekas ilūzijas: mūsu ķermeņa priekšpuse tiek izpētīta pirmajās sekundēs. «Aptaujas rāda, ka vīriešiem labāk patīk, ja krūtīm ir ābola, nevis bumbiera forma.» Te var palīdzēt krūšturi ar push-up efektu. Tomēr mānoties ievēro piesardzību: «Vienlīdz svarīgs ir arī dabiskums. Ja vīrietis redz, ka kārdinošie apaļumi ir mākslīgi uzpolsterēti, viņš parasti ir šokēts.»

Dibens. Apaļumi vīriešiem patīk arī aizmugurē. Lielākā daļa absolūti neizprot sieviešu žēlošanos par pārāk resnu dibenu. Tāpēc nepārdzīvo, ja tava pēcpuse padevusies kuplāka. Dženifera Lopesa vīriešiem patīk tieši šā iemesla dēļ.

Auglība. Ideālās proporcijas iespējams uzzināt, vidukļa apkārtmēru dalot ar gurnu apkārtmēru. Ja rezultāts ir mazāks nekā 0,85, tad auglības testu tu esi izturējusi. Vīrietis gadu tūkstošiem ir programmēts uz to, lai saprastu, vai seksīgā sieviete, ar kuru viņš patlaban flirtē, varētu būt arī laba māte. Ja gurni ir ievērojami platāki par vidukli, secinājumi par auglību un veselību ir pozitīvi. Šo iespaidu vari paspilgtināt, apliekot ap vidukli platu jostu.

Lūpas. Sārtas, pilnīgas lūpas ir skaidrs erotisks signāls, jo tās vīrieša acīs simbolizē sievietes intīmo zonu un piesātinātā krāsa raisa vēlmi tuvoties. Taču, ja lūpu krāsa ir slikti uzklāta vai arī, kas vēl briesmīgāk, dārgais tonis «Rose Red No. 12» ticis arī uz zobiem, uz vīrieti tas iedarbosies atbaidoši.

Cienīgums. Tev ir glīts dekoltē un garas kājas? Super! Tomēr neizrādi pārāk daudz, citādi tiksi ieskaitīta nepareizajā kategorijā. «Pārspīlēti dziļš izgriezums vai pārāk īsi svārki nav laba izvēle,» stāsta Dr. Elmārs Base. Vīrieši dziļi sirdī ir mednieki, un, ja viņiem šķiet, ka laupījums pats dodas rokā, dabiskā instinkta balss apklust.

Smaržas. «Attiecībā par smaržām atceries, ka pārāk dāsni lietots un pārāk uzstājīgs aromāts var būt viens no iemesliem, kāpēc 20 sekunžu testā tiek piedzīvota izgāšanās,» saka Nina Deislere. «Atceries, ka mazāk vienmēr ir vairāk!» Aromāts, kas pavisam viegli kairina degunu, rada vēlmi to sajust vēl, bet pārāk bagātīgs smaržu mākonis raisa aizdomas par higiēnas neievērošanu!

Bagātība. Pirmajā acumirklī tiek noteikts arī sievietes finansiālais stāvoklis. «Vīrieši meklē sievietes, uz kurām varētu atstāt iespaidu. Un viņi zina, ka to vislabāk izdarīt ar finansēm,» stāsta Dr. Base. Ja vīrietis redzēs, ka esi izgreznojusies ar dārgām rotām vai dizaineru tērpiem, viņš nospriedīs, ka vai nu tu jau esi aizņemta un to visu tev nopircis kāds cits, vai arī viss, kas tev mugurā, ir pirkts par pašas nopelnītu naudu un ne apgādnieks, ne aizstāvis tev nav vajadzīgs. Tāpēc, pirms apkārties ar vecmāmiņas briljantiem, brīdi padomā…

Cacīgums. Parasti pirmā tikšanās notiek sabiedriskā vietā — bārā, restorānā, klubā. Ja potenciālā flirta partnere savu «Sex on the Beach» pasūta nevis ar rumu, bet marakujas sulu, tikai ekoloģiski audzētiem ananasa gabaliņiem un, Dieva dēļ, bez sarkanā saldā ķirša, ir skaidrs, ka otru dzērienu vīrietis viņai neuzsauks. Tas pats attiecas arī uz pārmērīgu emocionalitāti — bez īpaša iemesla izsaucoties, piemēram: «Ak Dievs! Tas ir neticami!» Vīriešiem nepatīk pārspīlēta reakcija un histēriskas scēnas. Ja viņi jauš ko tādu, uzreiz laižas mukt.

Kurpes. «Augstpapēžu kurpes tika radītas tāpēc, ka tās signalizē par trauslumu,» stāsta Dr. Elmārs Base. «Sieviete ar tipinošu gaitu izskatās aizsargājama.» Taču sporta apavu cienītājām tāpēc nav jāraušas uz desmit centimetru augstiem papēžiem. «Ja augstpapēžu kurpēs nevarēsi paiet, izskatīsies nevis seksīgi, bet muļķīgi,» saka flirta trenere Nina Deislere.

Mierīgums. Vai tu kafiju dzer maziem, steidzīgiem malciņiem? Tā nav laba zīme! «Tikpat neseksīgi būs arī tas, ja visu laiku raustīsi uz leju svārkus,» saka Nina Deislere. Vīrieši no tā secina, ka sieviete ir nemierīga un nespēj atbrīvoties. Arī gultā. Tāpēc atceries — saglabā mieru!

Apģērbs. «Kā jau zināms, sievietes vēlas, lai tiktu novērtēta viņu dvēsele,» stāsta flirta eksperte Nina Deislere. «Taču pirmajā acumirklī to izdarīt nav iespējams!» Tāpēc viņa iesaka pievērst uzmanību tās «iesaiņojumam» jeb apģērbam. Nesteidzies tūlīt vilkt minisvārkus, taču zini — seksīgi pieguļoši džinsi un moderns topiņš tiks novērtēts atzinīgāk nekā bezveidīgas bikses un vilnas džemperis.

Darbs. Par ko viņa strādā? To iespējams noteikt pēc frizūras. «Akurāts boba griezums vai īsi mati atstāj mērķtiecīgu iespaidu un liek domāt par mārketinga vai apdrošināšanas sfēru,» stāsta doktors Base. Praktiski atsprausti mati izskatās pēc skolotājas vai ārstes, bet stilīgs griezums vai krāsa saistās ar kreatīvu profesiju. Taču principā viņiem mūsu profesija ir samērā vienaldzīga, un priekšroka vienmēr tiek dota gariem matiem. Varbūt tāpēc, ka reiz aiz tiem bija iespējams mūs ievilkt alā…

Kaislība. Vīrieši labprātāk flirtē ar tādu sievieti, kas priecīgi izēd lielu šķīvi ar makaroniem, nevis knakstās gar salātlapām. Kulinārās un seksuālās baudas izjūtas parasti ir saistītas, un vīriešiem patīk, ja tām pievēršas no sirds. Kā liecina «Elite Partner» veikts pētījums — par ideālo ēdiena izvēli pirmajā randiņā vīrieši uzskata makaronus ar Boloņas mērci.

Humors. Smiekli liecina par atklātu dabu un izraisa simpātijas. Taču apgalvojumu, ka vīriešiem patīk tikai meitenīga ķiķināšana, flirta eksperte Nina Deislere uzskata par nepatiesu. «Man ir skaļākie smiekli visā pilsētā, un tas man vēl nekad nav sagādājis problēmas,» viņa saka. Sieviete, kas smejas, parāda, ka viņa ir priecīga un viņai piemīt humora izjūta — vīriešiem tā šķiet perfekta kombinācija!

45 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

viss tieshām labi tikai par nagiem man liekas galiigi otrādāk tieshi normali nagi ir labi nevis gari kas izskat;ās nepraktiski bet vis parejais daudz maz

0 0 atbildēt

ā am aaa am

0 0 atbildēt

Pirmajās 20 sekundēs vīrietis paspēs novertēt tikai krūtis un dibenu un, ja paveicas, nedaudz seju. Thats all. Pārējo, ja gribēs, apskatīs vēlāk.  Tāpēc vai nu vajadzēja citu noskaukumu vai atstāt tikai šos 3 parametrus.

0 0 atbildēt