local-stats-pixel fb-conv-api

Pamests.19

Kādu laiku jau esmu aizrāvusies ar pamestu māju, rūpnīcu apskati. Žēl protams, ka daļa no tām ir netik labā stāvoklī kā gribētos, bet nu laika zobs un cilvēku vienaldzība skar visus.

Šie daži no manis apskatītajiem objektiem. Dažas bildes ir nekonkrētas, respektīvi nav uzsvērts pašas vietas izskats, bet nianses vai vietas ēkā kas mani piesaistījušas. Ceru, ka patiks. Drīzumā kolekcija tiks papildināta.

Uz dažām dr.lv zīme, jo nācās tās nolādēt no albūma, jo nebija vairs pc.

Jā visas bildes ir manis uzņemtas (:

« 1  2  3 »
84 2 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Ir labi gaidīšu papildinājumu emotion

4 0 atbildēt

Bildes feinas :)

Iesaku Baldones pamesto sanatoriju, daudz interesantu de'taļu un labi skati, tikai jābūt uzmanīgam, jo šur tur griesti uz galvas var uzbirt...

3 0 atbildēt

Tie plaukstu nospiedumi, tie gan bija bailīgi! ))

3 0 atbildēt

patika :)

3 0 atbildēt

tā takš mana māja

3 0 atbildēt

Slokas papir fabrika esi bijusi :) ???

3 0 atbildēt

Bildēm jauka noskaņa ;)

2 0 atbildēt

labas bildees patiik maaju bildes vinjas labi izskataas ....

2 0 atbildēt

resident evil afterlife :D

0 0 atbildēt

LIELISKI!

0 0 atbildēt

atbildot uz MammaKrabene komentāru " Bildes feinas :) Iesaku Baldones pamesto sa... " Pilnigi vardus no mutes izravi! emotion

Es ari iesaku Baldones sanatoriju!!! emotion

0 0 atbildēt

īstenībā vairākas telpas atpazīstu. Slikta stāvoklī, jo tās tiek visur publicetas tā ka tas tiek darīts šeit, diemzel. Ir taču dazādi forumi kur var publicet normālam cilveku lokam, nevis visādiem vandaliem.

0 0 atbildēt

kur ir 14. un 15. fotografēta?

0 0 atbildēt

atbildot uz neapmierinātie_brad komentāru " visu cieņu un paldies ka saproti mūsu rūpes u... " Sākumā vienkārši neaizdomājos, pašai kauns. Jā man arī diezko nepatīk apskatīt objektu no kura palikušas pāri tikai drupas.

0 0 atbildēt

atbildot uz neapmierinātie_brad komentāru " ja gribēs, tad atradīs. ja tu liec vēl bild... " Nodzēsu.  Labi, labi turpmāk nerakstišu.  (:

0 0 atbildēt

atbildot uz neapmierinātie_brad komentāru " Autor, kāpēc zem bildēm raksti atrašanās viet... " Dažas vietas pēc nosaukuma vien nevar atrast. Un lai paietu garām Andrejsalas elevatoram un VEF'am ir jābūt pastulbam hhe.

0 0 atbildēt

Superīgi uzlabotas bildes :) pluss par šo galeriju :)

0 0 atbildēt

atbildot uz sizdid komentāru " Slokas papir fabrika esi bijusi :) ??? " Nē neesmu gan. Doma kkad aiziet uz to pamesto rūpnīcu pie Olimpijas.  

____

Balodes sanatorija ? Kā tur nokļūt gribētos uzzināt ;D

Pārējiem pāālddies emotion

0 0 atbildēt

Ah ah ka man patik šitadas vietas tikai vienreiz biju aizgajusi uz vienu pamestu lidlauku un man nes kpc palika baill ;DD

0 0 atbildēt