local-stats-pixel fb-conv-api

Nokia N9 pieejams Latvijā9

58 11

Uzņēmums Nokia Latvijā prezentējis unikāla dizaina viedtālruni Nokia N9, kas izstrādāts tiem, kuri augstu vērtē izsmalcinātu dizainu, kā arī viedtālruņu jaunāko funkciju sniegtās Smalki izstrādātajam Nokia N9 priekšpusē nav ierastā mājas taustiņa, visas darbības var veikt, vienkārši pāršķirot ekrānu ar pieskārienu. Tam ir trīs sākuma skati – izvēlnes skats, paziņojumi, un atvērtās programmas.

Galvenās Nokia N9 funkcijas un iespējas:

3.9 collu AMOLED ekrāns, kas veidots no nedaudz izliekta un pret skrāpējumiem droša stikla; Failu pārsūtīšana starp tālruņiem ar jaunāko bezvadu tehnoloģiju NFC; savienošana ar NFC aksesuāriem, piemēram, Nokia 360° Play bezvadu skaļruni, notiek, vienkārši pieliekot ierīces vienu pie otras; 8 megapikseļu kamera ar Carl Zeiss optiku, autofokusa sensoru, platleņķa lēcu, HD kvalitātes video uzņemšanu un lielu lēcas atvērumu nodrošina lielisku kameras sniegumu pat vājā apgaismojumā; Nokia N9 ir pirmais viedtālrunis ar Dolby Digital Plus šifrējumu un Dolby Headphone pēcapstrādes tehnoloģiju nodrošina pilnvērtīgu skaņas pieredzi ar jebkuru austiņu ierīci; Bezmaksas kartes ar navigāciju un balss norādēm braucējiem un kājāmgājējiem vairāk nekā 100 valstīs un 50 valodās; Tādas lietojumprogrammas kā Twitter un Facebook, Skype, Angry Birds, Accu Weather, YouTube jau iepriekš ir uzstādītas tālrunī; Globālas un lokālas lietojumprogrammas pieejamas Nokia tiešsaistes veikalā; Nokia N9 pieejams trīs krāsās – melnā, fuksīna rozā un debeszilā – ar 16GB un 64GB atmiņas ietilpību.

Nokia N9 pieejams veikalos Latvijā par aptuveno nesubsidēto mazumtirdzniecības cenu LVL 430 (16GB) un LVL 480 (64GB).priekšrocības.

“Kopš Nokia N9 izziņošanas šī gada jūnijā tas ir kļuvis par vienu no apbrīnotākajiem viedtālruņiem pasaulē un saņēmis lieliskas atsauksmes no pašiem prasīgākajiem viedtālruņu lietotājiem,” komentē Aivars Krauklis, Nokia Latvija mobilo tālruņu tirdzniecības vadītājs. “Nokia N9 dizains un ērtā lietotāja saskarne ievieš jaunu viedtālruņu lietošanas pieredzi. Tas arī reprezentē pirmo no šāda veida produktiem, kādi gaidāmi nākotnē no Nokia.”

58 11 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

kads nevēlās mainit pret manu 33 nokiju ..?

9 1 atbildēt

Varētu jau mēgināt tādu palietot :D

3 0 atbildēt

gribu :/

3 0 atbildēt

figņa

3 1 atbildēt

pa tādu cenu nekad nepirktu

2 1 atbildēt

Mana N8 labāka

0 0 atbildēt

chomam bija tāds, kkas nojuka, domāja, ka batereja. Shim telefonam tā ir kkāda iebūvētā. Nopirka jaunu, vienalga negāja. Aziveda uz remontu, tur pa apskatīšanu samaksāja, vēlāk paprasīja 250eurikus. Neko, shamais nopirka lietotu, tādu pašu, par remonta cenu man liekas :D Telefons interesants. Gribētu sev, bet ir jau galaxy, salīdzinot ar to labāk gan n9 protams =]

0 0 atbildēt

Es labrāt mainītu savu N8 un piemaksātu 100ls , un nopirktu N9 un tad izietu laimīgs no veikala, un tad man rajona Gena man paprasītu pazvanīt.... FUUUU... emotion

0 0 atbildēt

es dabusu rit jeeeeeeeeeeeesssssssss

0 1 atbildēt