local-stats-pixel fb-conv-api

Nevajadzīgs iepakojums9

91 0
« 1  2  3 »
91 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Tiešām jābrīnās par izsšķērdību ar paciņu paciņā iepakotu paciņā! Kā krievu matrjoška!!!
14 0 atbildēt

 emotion Atkritumu ražotāji. 

9 0 atbildēt

Izskatās, ka iepakojumu pārdot ir izdevīgāk, kā pašu preci?!

6 0 atbildēt

Par fleškām - liels iepakojums, lai tik viegli nebūtu nozagt. Par pasūtījumiem - jā, iepriekš nevar paredzēt, kāds būs iepakojums. Bet veikalā... kamēr būs pircēji, tikmēr būs arī tādi iepakotāji. Paši vien esam vainīgi

7 2 atbildēt

Nja, izskatās ka s*dos noslīksim...

5 0 atbildēt

Nu nezinu, par vairākiem nepiekrītu, jo piemeram pasūtot tādu štruntiņu kā 5. vai 14. attēlā, ir vajadzīgs lielāks iepakojums, lai tā lietiņa nepazustu kaut kur pa ceļam, kaut vai transportējot pašam no veikala uz mājām.

5 1 atbildēt

šitā problēma ir anglijā un dažās āzijas valstīs.

Anglijā tāpēc, ka tur viss ir mazs, tai skaitā virtuves, istabas, leduskapji, tāpēc pat olu iepakojumi ir 4 un 6 nevis kā mums 10 vai pat 15, un pat kolas iepako. 

p.s. viņi gan par to daudz neuztraucas, jo notiek atkritumu šķirošana augstākā līmenī, pie tam, ņe dai boh tevi piekers šmaucoties, būs uzrēķins un kādu laiku nāksies pa dārgo škirot atkritumus.

4 0 atbildēt
Par dažiem nav neka tada. Piemeram sagriests arbūzs maisiņā uc augļi kuri jau sasverti. Ir tie ieskrienamie veikali kur kasē nav svaru. Bet par pārējo. Nu jā pie mums te brauc virsū par to ka kg augļus un dārzeņus vēl aizvien krāmejam maisiņos. Bet redz tepat eiropā kas notiek izrādās.
2 0 atbildēt
Tā ir daļa no lielā plāna. Pasaules valdība panāks, ka lielākā daļa cilvēces aizrīsies paši ar saviem atkritumiem. Un planēta paliks viņie, lai kas viņi arī nebūtu!
2 0 atbildēt