local-stats-pixel fb-conv-api

Negaidītā traģēdija ASV!!!152

977 18

Vairums jau zin par šo faktu kur kāds 20gadus vecs jaunietis nogalināja 26 cilvēkus - 20 no tiem bērnus, kā arī tostarp savu miesīgo māti un visbeidzot pašnāvību izdarīja pats!! Šo rakstu publicēju, lai sīkāk spoki.lv lietotāji varētu iedziļināties un reizē arī padomāt! Gribu mudināt, ka arī starp mums tādi indivīdi(konkrēti nenosaukšu) ar novirzēm aug tepat spokos un citur mums apkārt! Šodien pie monitora rāda savu ''gudrību'', bet jau rīt var iespējams iet savus vienaudžus slaktēt! Manuprāt izklaide ir izklaide, bet dzīve un tās problēmas tomēr ir pirmajā vietā, par to arī dažkārt vajadzētu aizdomāties katram!



977 18 152 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 152

0/2000

emotion

0 0 atbildēt

ja neesi ievērojis, tad lielāka daļa kailo meiteņu spokos izskatās tā it kā viņām tikko būtu sākusies pubertāte un tas nav normāli. vai arī tu atbalsti bērnu seksu?

0 0 atbildēt

Goda vārds asaras saskrēja. Kāpēc, KĀPĒC bija jāmirst nevainīgiem bērniem? Ko viņi ir nodarījuši Dievam, lai tas viņiem atņemtu dzīvību. Negribu dzīvot starp tādiem maitām. Riebjās vienkārši. Pasaulei tiešām vajag attīrīties no tādiem briesmīgiem radījumiem - cilvēkiem. Cilvēks tiešām ir maita - nogalina nevainīgus dzīvniekus, cilvēkus, iznīcina ekosistēmas un piemēslo planētu. Nu nah Dievs radija tādus briesmoņus? Un vēl saka, ka vajag kolonizēties uz citām planētām. Vajag gandrīz vai lūgties, lai tādi kropļi nomirst. Nedomājiet, ka vēlu ļaunumu un nāvi cilvēkiem, bet cilvēki jau sen ir pārkāpuši visus rāmjus.

0 1 atbildēt
saspéléjas pa daudz dator spéli ka gribeja uz rejalo paméginaat uzpélét, nu fuj takss, slims cilvéks... Zél cilvekus lai vieglu smiltis un protams passiem tuviniekam tas ir grúti ka notika liela traggédija...;(
0 1 atbildēt

5. To sievieti pa labi!

Es nespeetu noshaut nekaadiigi!emotion

0 1 atbildēt

zbis, biežāk ko tādu.

teksts ir drausmīgs --->Jaunākie ziņojumi liecina, ka jaunais 20gadus vecais slepkava Ādams Lanza.

tā ir tikai viena aplamība...

3 5 atbildēt

Tūlīt sekos drošības likums ASV: piešķirt katrama skolotājam automātisko ieroci pašaizsarzībai skolas teritorijā.  emotion

1 3 atbildēt

kautkāds jefinš

0 3 atbildēt

Kāds avots? Citur saka 27 cilvēki un 18 bērni, citur 28.

3 6 atbildēt

MJ - saliec vēl izsaukuma zīmes!!!!!!!!! Nevajag pēc katra teikuma, labāk - pēc katra vārda! Un es ceru, ka neesi tas maniaks, kurš rīt te ieradīsies ar ieroci!!!!!!!!

0 7 atbildēt

tasinība, te spoki.lv vajag stipri vērot tos lietotājus kas fano par marihuānu (kas padara traku), tetovējumiem, kailām jaunām meitenēm, metālu, roku utt. vārdu sakot visu kas ir bīstams. :/

4 14 atbildēt

Lolz

0 12 atbildēt

u mad bro? emotion

0 13 atbildēt

idioti idiotu valstii

5 39 atbildēt

Nu i labi, ka džeks atbrīvoja pasauli no tiem sīkajiem amerikāņu pidarasiememotion . Tāpat jau būtu nosprāguši no resnuma un stulbuma.

1 42 atbildēt
« 1  2  3  4 »