local-stats-pixel fb-conv-api

Negaidītā traģēdija ASV!!!152

977 18

Vairums jau zin par šo faktu kur kāds 20gadus vecs jaunietis nogalināja 26 cilvēkus - 20 no tiem bērnus, kā arī tostarp savu miesīgo māti un visbeidzot pašnāvību izdarīja pats!! Šo rakstu publicēju, lai sīkāk spoki.lv lietotāji varētu iedziļināties un reizē arī padomāt! Gribu mudināt, ka arī starp mums tādi indivīdi(konkrēti nenosaukšu) ar novirzēm aug tepat spokos un citur mums apkārt! Šodien pie monitora rāda savu ''gudrību'', bet jau rīt var iespējams iet savus vienaudžus slaktēt! Manuprāt izklaide ir izklaide, bet dzīve un tās problēmas tomēr ir pirmajā vietā, par to arī dažkārt vajadzētu aizdomāties katram!



977 18 152 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 152

0/2000

No sirds izsaku līdzjūtību.

Tas ir briesmīgi...

2 0 atbildēt

Diemzel iemeslu mes neuzzinasim, kadel vins ta rikojas. Izsteno iemeslu vins ir panemis sev lidzi uz elli.

2 0 atbildēt

XD man pox

1 0 atbildēt

Pēc vizuālā tēla spriežot, tas puisis neizskatijās diez ko populārs. Vājāka nervu sistēma, stiprāks spiediens no apkārtējās pasaules. Rezultāts - vai nu Tu paliec stiprāks vai arī Tev saiet uz īso. Ar bērniem ir jāstrādā individuāli, nav viņš pirmais tāds. 

Lai vieglas smiltis visiem cietušajiem.

1 0 atbildēt

es nekad nespēšu saprast cilvēkus, kuri savu problēmu dēļ izbojā visu dzīvi citiem ... tik ļoti žēl emotion

1 0 atbildēt
Visdziļākā līdzjūtība ģimenēm, draugiem un amerikāņu tautai.... :(
1 0 atbildēt

slimais kroplis

0 0 atbildēt

Njā, to ka čalis skolā bijis nūģis, to var redzēt pēc bildītēm, labi vien ir, ka Latvijā pie ieroča nēsāšanas atļaujas tik viegli nevar tikt, savādāk visādu Zikovu te arī būtu 5x vairāk.

0 0 atbildēt

Uz puisi paskatoties,izskatās ka nebija ne meitenes,ne savas dzīves,tikai dators! Tas laikam radīja viņā to naidu pret apkārtējo pasauli,un māte visticamāk arī diezgan nicinoši pret viņu izturējās,ja arī tika noslepkavota! Un piekrītu zemāk minētajam,nogalinot citus cilvēkus,nošaujoties pašam,tā ir pati lielākā vājuma pazīme!

Nezinu vai ir jēga te to rakstīt,bet,protams,lai vieglas smiltis aizgājējiem un žēl mazo bērnu!

0 0 atbildēt
Starpcitu Victoria Soto-skolotaaja, kad izdzirdeeja shaavienus,pasleepa beernus klases skapjos un shaaveejam pateica ka beerni ir sporta klasee. Vinja pati tika noshauta, bet izglaaba visu klasi. Visu cienju,lai vieglas smiltis vinjai! :(
0 0 atbildēt

oh well.. big deal - Amerikā man šķiet šādi pasākumi ka cilvēku šausāna ir tikpat bieža ka zemestīces Japānā, nevēlos būs morāli atpalicis, bet bāc, tas viss tika izskandināts ziņās, ziņu portālos, nē nah, paņem un ieliek vēl šeit da i vēl plusus sāņem, par ko jautājums, par to ka "autors" ir bijis pietiekami deģenerēts, lai nespētu ielikt ko oriģinālu, protams nah, ko pūlēties, paņemam sensāciju, nodublējam un izbaudam augļus..

Protams žēl cietušos un viņu ģuimenes, bet mūs tas pagaidām pat ne tuvu neskar un līdz ar to rodas jautājums - ko muļļāt šo tēmu atkal un atkal, tāpatās ka raksti par pašnāvības kas notikušas sazin cik gadus atpakaļ.. 

Kā saka, sākumā domājam par sevi, tikai pēc tam par citiem - silti iesaku daudziem.

0 0 atbildēt
Vins veel smagi stradas, lai atmaksatu savu karmu... Kas tadam galvaa notiekas...
0 0 atbildēt

Tas ir mūsu sabiedrības auglis! Ko sēsim, to pļausim!

0 0 atbildēt

ja neesi ievērojis, tad lielāka daļa kailo meiteņu spokos izskatās tā it kā viņām tikko būtu sākusies pubertāte un tas nav normāli. vai arī tu atbalsti bērnu seksu?

0 0 atbildēt

Drausmīgi...nav ko teikt. :(

0 0 atbildēt

šitais ir konkrēti debīls!! nogalina mazus bērnus, vēl nedaudz var saprast to tos Kolumbainas čāļus, kas izrēķinājās ar saviem varmākām, kaut gan letāls uzbrukums nekad nav pareizā rīcība.

0 0 atbildēt
Tā ir, kad cs saspēlējas, daunis.
0 0 atbildēt

Izsaku Liidzjuutiibu tiem cilveekiem...  Cilveeki paliek arvien trakaaki.

0 0 atbildēt

Principal = Direktors/-e.

0 0 atbildēt

zeel,ka tikai retais saprot,to,kas viss sitas bija iestudeets. :D dala  no 'vecaakiem' naakusi no  http://crisisactors.org/

http://www.youtube.com/watch?v=t7dnJFq7lJU

 

Jo ipasi es smeejos tad,kad paradija to,ka arii bernu klases bilde ir fake. :D nekas no taa nenotika pa isto,samierinieties un beidziet chiikstet.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »