local-stats-pixel fb-conv-api

Misters Bīns - fakti un GIFi6

95 0

Mēs visi esam mazliet Misters Bīns - ārēji pieaugušie, bet sirdī joprojām mazi bērni. 🙂

Vai zināji, ka Misteram Bīnam ir tikai 15 sērijas? Jā, es arī varētu apzvērēt, ka bija kādas 10 sezonas ar padsmit sērijām katrā. Protams, bija arī multiplikācijas filma, divas filmas, video spēle un grāmatas, bet, pie velna, man likās, ka sēriju bija krietni vairāk.

Misters Bīns tika translēts teju 200 pasaules valstīs. Laikam jau tāpēc, ka viņš bija tik nevainīgi bērnišķīgs pieaugušais un sērijās īsti nebija nekā cenzējama. Arī tas, ka tulkot nevajadzēja sevišķi daudz, droši vien bija labs iemesls pārraidīt to visur.

Sākotnēji Misteru Bīnu bija plānots saukt par Misteru Vaitu (vai Misteru Balto, ja pārtulkojam). Vienā brīdī šova veidotāji nolēma paeksperimentēt ar dārzeņu nosaukumiem, lai saprastu, vai tas nebūtu skanīgāks vārds. Beigās uzvarēja Misters Bīns (Misters Pupa), lai gan arī Misters Ziedkāposts bija spēcīgs variants.

Misteru Bīnu sāka translēt 1990.gada 1.janvārī. Tātad pirms nu jau 30 gadiem. Velns, laiks skrien vēja spārniem. Pēdējā (piecpadsmitā) sērija iznāca 1995.gada 15.decembrī.

Mistera Bīna atveidotājs Rovans Atkinsons ir dzimis 1955.gada 6.janvārī, tātad filmiņās mēs viņu redzam 34-40 gadu vecumā.

Galvenie filmiņu varoņi ir pats Misters Bīns, Irma Goba (draudzene (?)), lācītis Tedijs, Mistera Bīna zaļā mašīnīte un gaiši zilā trīsriteņu mašīna, kura bojā dzīvi Misteram Bīnam.

Filmiņās nekad netiek pateikts, kāds ir Mistera Bīna vārds. Visos kadros, kuros tiek parādīta viņa pase, vārda vietā ir rakstīts Misters. Tomēr 2007.gada filmā ‘’Mistera Bīna brīvdienas’’ Bīna pasē rakstīts, ka viņa pirmais vārds ir Rovans. Jā, tāds pats kā aktierim, kurš atveido personāžu. Joks vai nē?

Pirmās 14 sērijas ir 25 minūtes garas. Pēdējā sērija oriģināli bija 72 minūtes gara, tomēr tika samazināta līdz 52 minūšu garumam.

« 1  2  3 »
95 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

👍

5 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

Bīns-the best!!!

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt