local-stats-pixel fb-conv-api

Militārie Gifi 2. daļa70

1183 11

Šoreiz varēsiet redzēt un lasīt par: mērkaķi ar pielādētu automātu emotion , sapiera danci, kas notiek ar priekšmetiem, kad tie saskaras ar izšautu lodi, kā arī būs visu iemīļotie sprādzieni. Šī ir otrā daļa rakstam: http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Militarie-GIFI/635690

1183 11 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000

1. zem ūdens vissefektīvākie būs mazas jaudas ieroči (****oles)

0 0 atbildēt

19.  - bez stobra lode nekur tālu nelido.

0 0 atbildēt

5. bija jau 1. rakstā.

0 0 atbildēt

16. ir vakuumbumba (angliski termobaric). Un ko izkaisa nav sprāgstvielas, bet gan degmaisījums (alumīnijs + naftas produkti (var būt arī cits)).  Šeit var smuki redzēt darbības principu. Vakuumbumba ir jaudīgāka par brizanto sprāgstvielu bumbām, taču tām ir viens trūkums - neder lietus laikā.

Starp citu mežā esmu taisījis mini vakuumbumbu, pakratot staipēķņus, lai sporas izplatās un aizdedzināt ar šķiltavām, sprādziena nav, bet princips ir līdzīgs.  

0 0 atbildēt

Bet tas gifs kur rādīts AK-47 darbībā - cik reižui tas ir palēlināts?

0 0 atbildēt

2. ir gan montāža, jo vienīgais kuģis, uz kura jebkad ir atradies F-35B ir USS Wasp, savukārt uz šī kuģa nekad nav atradies MH60 Blackhawk, kā arī Phalanx CIWS ložmetēju baterija, kas liecina par to, ka attēlā redzamais kuģis ir, visticamāk USS George W. Bush. Un arī tas, ka F35 var pacelties vertikāli, sūcot cauri fizolāžai gaisu no apakšas uz augšu, bet uzreiz kā viņš apgrieztos ar "kājām gaisā", lidmašīna kristu pret klāju ar paātrinājumu, kas pārsniedz brīvās krišanas paātrinājumu.

0 0 atbildēt

Normāli gifi

0 0 atbildēt

2. Ir Battlefield 2. Tev te 50% nav pat skaidri, kas tur notiek.

0 0 atbildēt

14. tu gribēji teikt pa dibenu, nevis organismu?

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt

6. attēls ir vispār apgriezsts, ja tas ir tas ko es redzēju- Karoče pērtiķim tie veci iedeva ķip tukšu ieroci, tas tur pamahājies un nospiedis gaili, izrādījās ka ierocis ir pielādēts, tas sāka šaut pa zemi un pat uz tiem.. tie bezjēgā uz visām pusēm aizmuka beigās..NU ja tas ir tas..

0 0 atbildēt

11. izskatās pēc kkādas rotējošās lodes lai vairāk iznīcinātu visu kas ir apkārt [īpaši cilvēka ķermeni] emotion bet es varu kļūdīties, neesmu īpaši zinoša šādās lietās :D

0 0 atbildēt

18. iespaidīgs gifs emotion

0 0 atbildēt

3. man jau liekās ka kārts stāveja un lode uzskrēja tai virsu nevis otrādi.. :D 

0 0 atbildēt

emotion

0 1 atbildēt

2. attēls  Battlefield 2

0 1 atbildēt

2- bf2

0 1 atbildēt

6 tais vienk bomba  emotion LOL

0 2 atbildēt

Pilots vinnēja derības. Tā nav video montāža, ja kāds iedomājās kko tādu.

 

es gan to vietu atpazistu ka battlefield 2 amisu kugi.

2 8 atbildēt