local-stats-pixel fb-conv-api

Meksikā sākusies lietus sezona3

Nu ko, jau Jūlijs klāt, aizvakar bija lielās Meksikas prezidenta vēlēšanas, kā arī vietējo reģionu un pilsētas mēru. Kas uzvarēja, nav ne jausmas, dzīvoju kā mucā. Divas dienas vasltī valdīja sausais likums, tas ir, nepārdeva alkaholu, bet kas gribēja, tas atrada kur nopikrt, jeb izvilka no vecajiem krājumiem. Tā sacīt, cūka jau dubļus atradīs.

Tad nu mums sākusies vasaras lietus sezona, tas ir, pa nakti līst sākot no vakara līdz pat rītausmais, bet pa dienu tas viss uzsilst un iet gaisā. Karstums, mitrums, bet vismaz nav tik daudz tūristu pilsetā, tā teikt LOW SEASON ir sācies. Laiks kad var piekārtot ofisu, šo to jaunu piepikrt un vienkārši pasēdēt pludmalē, jo nekur citur jau nav glābiņa. Cenšos visu izdarīt no rīta jeb pēcpusdienā pirms lietus, pa dienu laukā iet tikai trakie jo saule tiešām cepina.

Te foto galerija ar paparazzi ielas foto pirms, pēc un lietus laikā. Lielākie lietus nokrišņi vēl ir gaidāmi, tas tāds iesildīšanas lietiņs pirms īsta gāziena. Pēdēie divi foto no pagājušā gada.

« 1  2  3 »
57 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt