local-stats-pixel fb-conv-api

Meitene, kura nejūt sāpes39

1267 2

Apbrīnojama meitene vārdā Ešlīna Blokere dzīvo Amerikas pilsētā Pattersonā. Pirmajā skatienā izskatās kā parasta 13 gadīga meitene, iet uz skolu, aizraujas ar mūziku, bet ir viens BET. Viņa pilnībā nejūt sāpes un pat nezina kā to aprakstīt. Viņa mierīgi var ielikt roku verdošā ūdenī un nepamanīt, ka viņas roka nosedzas ar čūlām. Neskatoties uz to, Ešlīna jūt rokasspiedienu un apskāvienu, spēj atšķirt tekstūru un spiedienu. Skolā viņai bieži jautā, vai viņa nav supervarone? Vienreiz viņa bija salauzusi potīti un vēl divas dienas skraidīja, kamēr viņas vecāki nenojauta par šo nelāgo gadījumu. Tāda lūk interesanta meitene dzīvo uz Zemes.

1267 2 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

Liekas ka katrs ir sapņojis ka nejūt sāpes, bet patiesība ir biku sliktākā kā gribētos domāt.

203 0 atbildēt

Vot šitas jau ir interesants raksts... stulbākais ir tas ka viņai jātiek galā ar savām problēmām un vēl jādomā kā citi jūtās.... teiksim ja kāds draugs nokrīt un pārsit celi... kautkādas emocijas tak ir jāizrāda... bet ja tu nezini to sajūtu tad ko tu vari izdarīt ? un es domāju ka citi viņu uzskatītu par kautkadu sadisti dēļ tā ka viņa neizrādītu nekādu emociju tādā situācijā ... tik dīvaini ka no kautkā itkā "laba" ir tik daudz negatīva.

101 0 atbildēt

pie zobuārsta aizej un saki, man zobus var raut bez narkozes  emotion

98 0 atbildēt

lāsts vai dāvana,kas tas ir?

62 0 atbildēt

Īstenībā žēl viņas, visa dzīve vienos draudos.

41 1 atbildēt

Toties dzemdībās būtu viegli...

32 0 atbildēt

žēl gan meitenes, gan vcāku, sāpes mums tomēr kalpo kā signāls, ka kaut kas nav tā kā vajag, pieņemu, ka viņai regulāri ir jāapmeklē ārsti, bet diez vai tāpat laicīgi pamanītu daudzas vienkāršas lietas kaut vai apendicītu. Un vecākiem ar diez kas nav, visulaiku uztraukties, ka tik bērns sev mēli nejaušī nenokož, bet vismaz iedzimta nejūtība pret sāpēm ir tiešām reta.

21 0 atbildēt

Ja tā padomā, tad tādi, kādi mēs esam (veseli cilvēki ar normālām parādībām) ir labākais, kas ar mums var būt. Vienmēr liekas, kāpēc gan mums nevarētu būt kāda superspēja, kā, piemēram, kaut vai šī. Bet redz, ka tomēr papētu to sīkāk, izrādās, ka tai ir daudz citi blakusefekti, kuri pat ir bīstami dzīvībai. Tādēļ es uzskatu, ka mēs esam tik ideāli uztaisīti, lai nerastos īpašas citas problēmas (tā teikt labākais ceļš, ir tas zelta vidusceļš) :)

17 0 atbildēt

Patiesībā tas ir labi,ka viņa bērnībai tika tik veiksmīgi cauri,jo ir citi bērni ar šo slimību,ja tā var teikt,kuri bērnībā sev acis sabaksta un vēl briesmu lietas izdara kā rezultātā viņi kļūst akli utt.

15 0 atbildēt

Vispār jau tas ir rets sindroms, un par to lepoties nevajadzētu tapēc ka tas apdraud cilvēka dzīvību diezgan pasmagi

8 0 atbildēt

ZAJEBIS!!!!

8 1 atbildēt

Vissliktākais ir tas,ka viņa nejūt iekšējo orgānu sāpes piem kuģis uc. mierīgi var saslimt kkas no tā pat nezinot...

5 0 atbildēt

Sāpes....Protams es arī varu izlikties kad tās nejūtu ,bet sekas pēctam būs mazliet hujova.Un hmnn tas nemaz nav tik labi nokrītot no otrā stāva itkā viss oke ,bet piecelies un secini kad kāja vai roka ir pārlūzusi uz pusēm xD.

Hmm ,bet man intresē vai viņa arī nejūt muskuļu sāpes?

4 0 atbildēt
Beerniiba ir taa gruutaakaa, kad jaaiemaacaas kas ir biistams, saapes ir dziiviibu sargaajoshas, bet kad izaug un iemaacaas kaartiigi ko var un ko nee, domaaju ka taa vairs nav probleema. :)
3 1 atbildēt

4. Dat face emotion

2 0 atbildēt

Slimība saucas CIPA ( Congenital Insensitivity to Pain with Anhidrosis, jeb latviski Iedzimta Nejūtība pret Sāpēm ar Anhidrozi) Ļoti reta slimība un visplašāk pētīta tieši Štatos. Cilvēks nejūt sāpes,  temperatūru, nesvīst, tāpēc sevi ļoti jāuzmana. pa nakti var saskrāpēt acis, sakost mēli utt. var iekļūt avārijā un nejust traumas, līdz ar to nespēt pateikt ārstam kas kaiš, kas protmas kavē pilnvērtīgas palīdzības sniegšanu piemērma iekšējas asiņošanas gadījumā. slimību izraisītās sāpes nejūt. utt. un tāpēc ka viņi  gandrīz nesvīst var ātri notikt pārkaršana. Ļoti bīstama un nepatīkama slimība ar kuru sadzīvot, jo principā šie cilvēki nedrīkst darīt neko, kur ir zināms, ka ta rezultātā var iegūt traumas, vajadzīga fiziska slodze (svīšana) , tātad sportam, aktīvām rotāļām bērnībā utt, praktiski nē... emotion

2 0 atbildēt

Katrā saules starā ir ēnota maliņa. Bija raidijums par tādu slimibu, kā viņai. Daudzi berni sev izdura acis ar pirkstiem, jo viņi to nemanījā, un vēl daudz daudz šaušalīgas lietas emotion

1 0 atbildēt

tas ir šausmīgi, iedomājies ka tu nejūti kad gribi uz tualeti, un sanāk pieslapināt bikses ..

1 0 atbildēt

Vistrakākais, ir tas ka viņa nevar pteikt, ka viņai vēders sāp, ja ir kautkāds traks sasitums....

1 0 atbildēt

Brīnums, ka vēl armijnieki nav viņu vēl izmantojuši..

1 0 atbildēt