local-stats-pixel fb-conv-api

Mazo krūšu īpašnieču lielās problēmas23

876 4

Visas meitenes Dievs nav apdāvinājis ar lielām krūtīm, un labi vien ir, dažādība ir vajadzīga, bet mazo krūšu īpašnieces šeit man varētu arī nepiekrist. Sākot ar pusaudžu vecumu, kā tikko tu pamani, ka vienaudžu krūšturos ir krūtis, bet tev salvetes, tu saproti, ka kaut kas nav tā, kā vajag.

« 1  2  3 »
876 4 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Mazām krūtīm nav tādu problēmu, šīs problēmas būtu tām sievietēm, kurām krūšu nav.

24 1 atbildēt
Ists virietis neskatisies uz krutim, jarok tur kur dvēsele. ;-)
16 0 atbildēt
Un te nu ir viens baigi lieli plusi, ko es ar D izmēru neuzdrīkstot vilkt un darīt- nēsāt kleitas bez lencēm vai krūštura, jo tad visi dārgumi dara to, ko vēlas jeb vienkāršāk sakot ļum ļum bouncī boincī. emotion un nemaz nerunāsim par to, cik fantastiski izskatās caur audumu izspiedušies krūšu gali formālā pasākumā vai pat ikdienas apģērbā. Mazu krūšu īpašnieces to visu var atļauties. Un par topu-līniju runājot. Uz mazām krūtīm tas viss izskatās ļoti moderni, bet uz tādām kā man ļoti vulgāri. Jāmīl savas krūtis kādas ir, galvenais, ka viņas ir. emotion
11 0 atbildēt

Lielas vai mazas, krūtis paliek krūtis! 

5 0 atbildēt

Nu nez, man personīgi labāk patīk neliela apmēra, optimāli tā lai var paņemt plaukstā (10 rokas izmērs, cik tas ir krūtīm, ko?), kā arī nav vislaik gribot-negribot jāblenž, var arī acīs paskatīties un uztvert cilvēku kā personu nevis iegrābšanās objektu.

Param

4 0 atbildēt
Vispār vajadzētu tad aiziet pie ārsta un noskaidrot, kas par problēmu, kāpēc nav "īpašās dienas". Un tad var atrisināt arī krūšu problēmu.
3 0 atbildēt

galvenais ir tas kā tu jūties. labumi ir tie ka tev tās netraucē sportot un tu vari atrast cilvēku kam svarīgāk ir tas kāda tu esi, nevis kā izskaties.

3 0 atbildēt

Vienai ir mazas krūtis, šo rakstu heitos mazo krūšu īpašnieces. emotion

5 3 atbildēt

Man patīk meitenes ar mazām krūtīm. Lielas krūtis liekas pretīgi! 

2 1 atbildēt
Jāiemācās mīlēt sevi, tad arī nebūs nekādu problēmu. Visi uzskata, ka nevienam nevajag meiteni ar mazām krūtīm, bet tā nav. Ja meitene ir dzīvespriecīga un visu laiku neizrāda savus kompleksus, tad viņa iepatiksies puisim, lai vai kā viņa izskatītos.
1 0 atbildēt

Te jau ir jautājums, kas tiek uzskatīts par lielām normālām krūtīm emotion

1 0 atbildēt

Ir bijis raksts par Sieviešu ar lielām krūtīm nedienām.

1 0 atbildēt
Ja der blūze,tad krūšu daļā 2 nodevīgas podziņas grasīsies atsprāgt.
0 0 atbildēt

Vislabākais izmērs - plaukstas lieluma pavasaris! emotion

0 0 atbildēt

Pfff. Arī man ir mazas krūtis (lai gan redzams, ka šeit mazas tiek jauktas ar pilnīgu dēli) un neesmu nekad saskārusies pilnīgi ne ar vienu no šīm "problēmām". Un vīriešus, kuri sievietes iedala pēc krūšu izmēriem, vispār nevaru nosaukt par vīriešiem, bet gan pieaugušiem bērniem, kuriem vēl pašiem vajadzētu karāties pie mātes pupa.

Bet nu saprotu, ka raksts nav jāuztver tik nopietni, tāpēc pluss no manis!

0 0 atbildēt

vai arī kleitas ar rāvējslēdzējiem uz muguras emotion līdz muguras visum aiztaisīt var tālāk nē emotion

0 0 atbildēt
Sweika!Es atvainojos, bet ja esi sapratiga tad jau tev vajadzetu aiziet pie arsta parbaudities nevis publicet to spoku komentara!
0 0 atbildēt

Gadījumā neesi čalis? Šitāds bija joks kautkur.

Bet nu jā.. ja meitene un pilnīgi nekā... tad vajadzētu apmeklēt ārstu, jo kaut kas nav labi...

0 0 atbildēt

kāda velna pēc tu bojā savu garastāvokli un domas par sevi priekš kaut kāda tizla lauku zeņķa? mazā, viss būs superīgi, iemīli sevi un vīrieši, kuri prātā ir nobrieduši neņems vērā tavas mazās krūtis, kur nu vēl pakaļu, protams, tas ir bonus, bet tas pat nav visvarīgākais meitenē, nepinies ar tizleņiem un būs forši, piedrāzt, ko viņš par tevi padomāja, nekad neizmaini domas par sevi tikai kāda dēļ

0 0 atbildēt