local-stats-pixel fb-conv-api

Mans ceļojums uz Tokiju.102

603 1

Pirms nedēļas atgriezos mājas no ceļojuma uz Tokiju.

Parādīšu jums bildes un pastāstīšu kā nu man tur gāja :)

Kā gan es izlēmu doties uz Tokiju? Tas bija diezgan spontāni. Tuvojās vasaras atvaļinājums un biju saņēmis savu atvaļinājuma naudu un nodomāju ka labāk izdarīt kaut ko grandiozu nekā neotērēt to naudu sūdos.

Tā kā es dzīvoju Norvēģijā, sākumā bija doma pabraukāt apkārt norgei, bet godīgi sakot Norvēģija ir diezgan garlaicīga valsts, un bez skaitajiem kalniem te nav daudz ko redzēt. Tad bija doma varbūt aizlaist pie draugiem uz UK(jo kuram gan mūsdienās nav draugi UK :D),bet esmu jau tur bījis un UK nelikās nekas īpaš.

Tad sapratu ka ir laiks sevi mazliet pārbaudīt un beidzot izdarīt ko tādu ko vienmēr esmu vēlējies. Tādēļ sāku pētit google maps. Sākumā bija ideja par NYC vai arī Bangkok.

NYC ir viena no vietām ko vienmēr esmu vēlējies apciemot, bet man tur gribas braukt ar kādu kopā nevies vienam.

Bangkok. Sāku skatīties par Bangkoku un likās tīri forši jo cenas tur ir ļoti zemas un es mierīgi būtu varējis apmesties 5 zvaigžņu viesnīcā un dzīvot kā karalis, bet pati pilsēta nelikās tā vērta.

Tad atcerējos par Japānu un Tokiju. Tokija ir viena no pasaules dārgākajām pilsētām.Pats dzīvoju Oslo , kas cīnās par dārgākās pilsētas statusu pasaulē kopā ar Tokiju.

Tad nu man bija izvēle, vainu braukt uz Tokiju, kur es zināju ka redzēšu daudz vairāk vai arī Bangkok kur es varētu dzīvoties pa 5 zvaigžņu viesnīcu un man izmaksātu daudz lētāk.

Domāju ilgi un dikti, apjautājos saviem draugiem, pat metu monētu un nolēmu , ka tomēr Tokija būs tā vieta kur vēlos doties.

p.s dažas bildes ir taisītas ar panorama,tādēļ lai redzētu tos lielā izmērā atveriet viņas atsevišķi.

« 1  2  3  4  5 »
603 1 102 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 102

0/2000
« 1  2  3 »