local-stats-pixel fb-conv-api

Manas bildītes...49

317 6

Tātad fočēju divas dienas...Neesmu pirmstam wsp fočējis nu ja neskaita prosta pasākumos kko utt.Gribu zināt jūsu domas par manām pirmajām bildē...turpināšu lai arī ko jūs teiktu,jo kā nekā pirmās 2 dienas tikai emotion galveno kārt lieku lai uzklausītu kāda padomu par fotogrāfēšanu(ja te kāds ir kas pārzin šo lietu)emotion Un ielās vēl tikai iešu un meklēšu ko fočēt,pagaidām jāiepazīstas ar visiem režīmiem utt.emotion

Fočēju ar visai pieticīgu,bet labu fočiku... samsung wb600

317 6 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Te pierādās tas,ka bildes galvenokārt nav atkarīgas no fotoaparāta,bet gan no fotogrāfētāja! emotion

34 3 atbildēt

Neesmu ar nekads eksperts, tāpēc vērtējumu nesniegšu :) Taču varu pateikt, ka patika izdegušie sērkociņi.

 
25 1 atbildēt

Kas tik spokos neatklājas,fotogrāfēšanas talanti,zīmēšanas talanti,sporta talanti...

18 1 atbildēt

atvaino - šoreiz būšu skarbāks.

 

ir jūtams, ka tev nav nekādas izpratnes par foto. dažas bildes bija super, jā. , BET vairums no šīm bildēm bija tikai viduvējas. fotoaparāts padarījis savu darbu, bet tu esi nospiedis podziņu. 

ir tā 4, bilde ļoti laba, piemēram, bet nākamā, 5., bilde uzreiz nograuj visu to pozitīvo ko domāju par 4. bildi un tavu māku fotografēt vai izvērtēt to, vai bilde ir laba vai slikta.

 

iesaku nākamreiz savas fotogrāfijas rūpīgi atlasīt un nelikt liekas fotogrāfijas. jo labākas bildes un mazāk neizdevušās, jo labāks iespaids par to, cik labs fotogrāfs esi. ir vēl tāda lieta, ka standarts, ko piedāvā fotoaparāts nevienmēr ir tas piemērotākais. gandrīz katru reizi ir jāpārmaina uzstādījumi - asuma dziļums, slēdža laiks, lai bilde būtu kvalitatīvāka un baidāmāka. iesaku izmantot arī statīvu un lielāku slēdža laiku, ja bildē ainavas, bet bez statīva var iztikt sporta momentu fotografēšanā, kur jāliek mazāks slēdža ātrums, jo notiek objekta kustība.

 

tā turpini. ceru neapvainosies par manu viedokli, tomēr cilvēku viedokli no malas arī ir jāprot uzklausīt.

++

21 10 atbildēt

Ir Labi. emotion

6 1 atbildēt

Centies, lai objekts nav centrā. Sadali attēlu [domās] 9 gabalos [3x3] un mēģini, lai objekti ir uz līnijas via xpunktos. Ja objekts ir centrā, bilde nav intriģējoša. Bet kopumā - foršas bildītes. :)

5 0 atbildēt

Ir jau ok! Citas bildes izskatās diezgan labā kvalitātē, citas tādas sliktākas... ;)

Nu varbūt neliec vairākas vienādas bildes emotion

5 0 atbildēt

super!

 

Malacis! atbalstu cilvelus, kam patik fotografet, pati esmuu viena no tadiem!  emotion

2 0 atbildēt

ir kas piesaista, bet pa lielam, nasing spešal, piekritīšu snakey93 teiktajam ...

un jā, iesākumā ieteiktu iepazīties ar kompozīcijas pamatelementiem, sākot ar trešdaļu likumu .. ;)

2 0 atbildēt

Skatoties uz bildēm un, lasot citu komentārus, rodas iespaids, ka vai nu cilvēki neredz labi vai arī šovakar ir dikti laipni.

Es uzskatu, ka pirms savas bildes kaut kur ieviet, vajadzētu tā ka nedaudz pamācīties. PAmeklēt info un tā. Būtu taču jāsaprot, ka horizontam vismaz ir jābūt taisnam. Līdz ar to rodas iespaids, ka esi vienkārši nofotografējis jauku skatu, kur krāsas ir jaukas (saulriets), kurš mīlīgs sanāk pat ar manu 2 mpx mobilā kameru. Ja Tu fotografē ( ko gan par to nevarētu nosaukt) 2. dienu, neskaiti dienas. IEgūsti pieredzi mācoties un fotografējot un izzinot kameru. Un bildēm tā ka no sākuma būtu jāizskatās skatāmām un tad varēsi likt iekšā dvēseli. Galvenais, pat ja Tev ir kripata talanta, jebkurā darbībā talants ir 1%, bet smags darbs 99%. Tā ka strādā un attīsties fotogrāfijā. Tikai neuztver kritiku sāpīgi. Tā palīdz izaugt un attīstīties. Un daudzi diženie sāk ar parastu aparātiņu. Prieks, ka spēj novērtēt ziepju trauku, jo par fotogrāfu nepadara kruta spoguļķamera, bet gan tas kas galvā un dvēselē. :) Lai veicas!

1 0 atbildēt

Nu jā, tikko apskatījos kāds tev fo4iks! Ir labs, tikai iemācies izmantot viņu parezi - gan jau atradīsi kuri ir labākie rēžimi! emotion

1 0 atbildēt

tev labs fočiks un bildes arī ļoti smukas. ^^

1 0 atbildēt

Kā pilnīgam iesācēmam nav nemaz tik briesmīgi. Ļoti patika bilde ar izdegušajiem sērkociņiem. super!

Trennējies tam, lai augtu no "fotoaparāta podziņas nospiešanas fotogrāfam" līdz mākslas veidotājam, kas nav nemaz tik viegli, tici man ;) veiksmi!

1 0 atbildēt

najss

1 0 atbildēt
8 avatars8

smukas pic

1 0 atbildēt

Smukas bildes, bet no manas pieredzes saku kad odzīņa uz saldējuma pietrūkst.Citas bildes tikai tā paķerts un nofotogrāfēts! Bet nu pozitīvi manu komentāru uztver! emotion

1 0 atbildēt

Par 15 bildi 100% piekrītu ;D

man arī tas pats, fočikā liekas ka ūber bilde, bet ka lielāka, uzreiz mainās domas ;D

+ no manis :)

0 0 atbildēt

Man ļoti patika bildes. ♥

1 1 atbildēt

Man jau sķiet ka tev tiesām ir talants :]

0 0 atbildēt

daudzas patiešām labas. emotion

0 0 atbildēt