local-stats-pixel fb-conv-api

Mana piektdiena bildēs12

356 1

Man visas dienas ļoti līdzīgas, vienīgi piektdiena atšķiras ar to. ka tā ir diena pirms brīvdienām. Pēc rīta dušas parasti ieslēdzu datoru, tas paliek ieslēgts visas dienas garumā. Man tas ir blakus virtuvei un viegli savienot darbus virtuvē ar ielūkošanos datorā - vispirms mīklās, tad rakstos, un nu jau rakstos pavadu daudz vairāk laika kā mīklās. Savu rīta kafiju parasti dzeru pie datora un pārlūkoju rakstu jaunumus, atbildu ari uz komentāriem, ja tādi ir. Ļoti reta ir tā diena, kad spokos nestrīdas kāds par savu vienīgo taisnību. Tā šodien, no paša rīta atkal nebeidzamie agura un MD kašķi.

Brīvdienās savējos vienmēr palutinu, tātad pārlūkoju produktu krājumus un aši izdom'ju ko izcepšu brīvdienām. Man bieži vien iet viss sērijās. Tā arī šorīt turpinājums ātro kēksiņu sērijai, jo vēl palicis neapēsts lauku krējums un šodien atkal atvedīs svaigu. Recepte gandrīz tā pati kas pagājušā reizē, vienīgi šoreiz būs brūnie kēksiņi ar kakao piedevu un vēl lzdomāju mīklai pievienot rozīņu vietā 3 ēdamkrotes ābolu ievārījuma. Iznāca pavisam labi. Tā kā šĪ ir līdzīga recepte iepriekšējai, rakstu recepšu sadaļai nepievienošu.

356 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Jauks, patīkams rakstiņš, pat celtnieki miera vējos strādā....   parasti, ja uz jaunbūves dzird  to māti piesaucam, tad zini, kaislības virmo,darbs kūsā  :))  emotion

9 0 atbildēt

Priecājos par Taviem rakstiem :)

7 0 atbildēt

vismaz ieelpoji svaigu gaisu, ārā arī varēji iziet.

8 1 atbildēt

Jauks raksts. :)

5 0 atbildēt

Paldies! Jauks raksts....sagribējās tādus. 

5 0 atbildēt

Jānozāģē tie koki, traucē skatam ārā pa logu

5 0 atbildēt

Kas top sētā?:)

5 0 atbildēt