local-stats-pixel fb-conv-api

Mākslinieks Pārveido Disneja Tēlus Par Zombiju Medniekiem.12

Lābvakar, jau atkal esmu šeit, lai ceptu jaunu rakstu, te nu tas ir! c:

Kasami-Sensei, franču mākslinieks salicis kopā pavisam nesalīdzināmas lietas vienā lielā apbrīnojamā bildē. Seriālu "The Walking Dead" un citus Disney/pixar tēlus. Es nezinu kā Jums, bet ja šis būtu seriāls ar šiem zīmētajiem tēliem es to noteikti noskatītos.

134 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Izskatās, ka pus plikam doties cīņā ar zombijiem ir standarts. emotion

10 0 atbildēt

atpazinu visus, bet kādēļ nav apraksta, kādi varoņi, kāda tehnika, kas izmantots (zīmuļi, otas, krāsas utt.) bet skaisti!

3 0 atbildēt

Kad jācīnās ar zombijiem, visi uzreiz tādi sexīgi paliek emotion

3 0 atbildēt

Forši multeņu varoņu remeiki ! man jau patik varetu vel multenes tādas uztaisīt apokaliptiskas ! tad vispār būtu ideāli ! emotion

2 0 atbildēt

Bija kādi divi vai trīs kurus neatceros/neatpazinu, varētu arī salīdzinājumu apakšā uzrakstīt kas tie reāli ir domāti ? Lielu daļu atceros no bērnības, kurš piemēram ir Herkules utt.

1 0 atbildēt

Izskatās super, man patīk emotion

1 0 atbildēt

A es vienīgaus uzskatu ka cīnā pret kodošiem un lēniem pretiniekiem jāvelk biezs, iespējami viegls apģērbs? Pusplikam tak... bļin, ĒRIK, bez biksēm pie galda nenāc!

1 0 atbildēt
Vairākus neatpazinu, piekrītu, ka trūkst komentāru, bet, kas attiecas mazāk uz rakstu, vairāk uz mākslinieku - Eh, kur slinkums mūs novedīs? Divās pamanīju vienādas asiņu tekstūras, ja ieskatītos, noteikti vēl tādi sīkumi atrastos... Mazsvarīgi, bet pamanāmi.
1 1 atbildēt

ok , kinda cool .

0 0 atbildēt

Intresanti

0 0 atbildēt