local-stats-pixel fb-conv-api

Lūk, kā mūsdienās izskatās 13 - 14 gadus jaunas meitenes42

338 1
338 1 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Izskatās, pēc 5-10 gadiem ķurķī emotion

50 0 atbildēt

Kad es biju maziņš, šajā vecumā meitenes ģērbās sev atbilstoši, pieklājīgi un sevi cienoši. Viņas nemēģināja parādīt, ka ir "pieaugušas" (vismaz man izskatījās). 

Es pat neapšaubu, ka šīm meitenēm ir vien 13 - 14 gadi, jo es esmu redzējis dzīvē tik daudz brīnumu, ka jau mani nekas vairs neizbrīna.

27 0 atbildēt

Matilde kā parasti spridzina ar dzelteno. Nav te nevienai ne 13, ne 14. 

18 0 atbildēt
emotion Kas notiek ar ģenētiku un bērnu attīstību. Bļāviens, es 18 gados izskatos nepieaugušāka. emotion
17 0 atbildēt

Paukas.

12 0 atbildēt

10. pēc sejas ārprāc cik maziņa

10 0 atbildēt

3 konfekte. Un kā zini ka visām 13-14? emotion

10 0 atbildēt

Ar ģērbšanos tam nav nekāda sakara, mūsdienās meičas ātrāk nobriest un noslēpt ar garderobes izvēli to nesanāks, nedz ārēji, nedz iekšēji. 

Tam par iemeslu ir hormoni pārtikā, pesticīdi, meikaps, aptaukošanās un pats svarīgākais ģenētika. Nu jau labu laiku ar katru paaudzi savām atvasēm nododam pāragru pubertāti. Tas pats arī uz puišiem attiecas, ēd hamburgerus un dzer kolas, pimpīši vairs neaug, raksturs nav un meičas apmierināt nevar. 

No tā arī izriet White Genocide teorijas. Kā nu ir, Tas tiek darīts apzināti jeb ir kā collateral damage biznesam? emotion

8 0 atbildēt
Mana teorija ir šāda tas vis notiek tāpēc ka pasaulē ļoti ātri izmirs un Dievs ir iekārtojis tā ka jaunai paaudzei ir jāattīstās maksimāli ātri lai saglabātu cilvēci. Kā saka ķeras pie pēdējā salmiņa.
8 0 atbildēt

Nu ko bērniem darīt, ja nav prātīgu vecāku. Manā FB ir paziņas kuriem meitas liek šādas bildes 12 gados, mammas pašas komentē, laikam bildē arī. Nesen viena 13 gadniecīte bija ielikusi bildi ar savu čali, knapi ģērbušies guļ gultā, abu vecāki apsveic savas atvases... Bet pēc dažiem gadiem tā jau būs norma. 

7 0 atbildēt

Man ir 18 ,bet vel prasa pasi lai nopirktu loterijas bileti  emotion 

7 0 atbildēt
11 emotion Jauka un pupaina. Labpraat panjemtu emotion
4 0 atbildēt

Cenšās būt maximali seksīgas, bet pēc tam raud, kur visa romantika un jūtas. Es preicājos, ka izaugu paaudzē, kur meitenes 13 gados izskatījās pēc meitenēm, nevis pēc manām tagadējām vienaudzēm.

Meitenes jūs kādu dienu sapratīsiet, kas viss tas jaukums nav cik tu seksīga izskaties un cik tu ātri fiziski nobriesti... Es redzu, ka seksīgās skaistules krāpj un pamet pat biežāk nekā vienkāršās meitenes.

4 0 atbildēt

Un tad Tu brīnies, kad Tavu pacanu iesēdināja par pedofīlismu! Stāsts no iz dzīves.

4 0 atbildēt

Tādi pupi jēbal emotion

4 0 atbildēt
Es jūtu tavas sāpes emotion
3 0 atbildēt

roka kā sienāža kāja

2 0 atbildēt

- Klau, cik tev gadu?

- 16

- Nemaz uzreiz tā neiedosi...

- Iedošu, iedošu, a ko tu tur pa gadiem minēji?

2 0 atbildēt

GACHO - PRĀTA RĒBUSS

1 0 atbildēt

1) kads sakars apģērbam ar to kad paliek stāvoklī 2) seks 16. gaods normāla lieta. Ja nemāk izsargāties tad jādzīvo kā ir 3) sabiedrībai tas ir pieņemami paskaties TV, mūzikas klipus, modes skates visur tā ģerbjas +/- 4) ja saki kad 16 gadi pa jauno, atvaino, kas tad mainīsies 2 gadu laikā kad bus 18?   

1 0 atbildēt