local-stats-pixel fb-conv-api

Lielbritānijas pabalsti, jeb stāsts par Lietuvas imigranti105

625 9

Svētdien Lielbritānijas iedzīvotājus nepatīkami pārsteidza vienas Lietuvas emigrantes ( Natalijas Belovas ) stāsts, kura atteicās no darba, jo ar pabalstu, ko viņai izsniedz, viņa var atļauties pirkt dizaineru drēbes un atpūsties kūrortu braucienos.

625 9 105 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://ifakti.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 105

0/2000

1. Vientuļā māte no Lietuvas nedēļā saņem 279 paundus

2. kopējā summa (..) sasniedz pat līdz 1000 paundiem mēnesī.

3. 4x279=1116

Pašā īsākajā gadā mēnesī īsajā gadā ir akurāt 4 nedēļas, bet visos pārējos - vairāk! Tad kādā veidā ir aprēķināts "pat līdz" 1000 paundiem mēnesī, ja tai pašai Belovaitei jau sanāk vairāk???

0 0 atbildēt

nezinu, cik darbā ar cilvēkiem runāju bīda šobrīd likumu ka pēc noteiktā dekrēta ja māte nestrādās kkādas 20 stundas nedēļā ņem nost benefitus par lieliem procentiem.  nesaprotu tikai kur tā par 279 paundiem mēnesī var dzīvot ja vien nedzīvo councilhouse...

0 0 atbildēt

Nav vienīgā ka šitā iedzīvojusies ... . Man kaimiņš šitā nosēdējis bija ... apm 3 gadus . A viņš mierīgi , ja kaut kam aptrūkstas tad viņš brauc uz londonu zagt. Un tiešām iedzīvosies šitā , vēl vairāk cilvēki sapratīs ka tā var darīt . Un es melnstrādnieks būdams dabūšu viņus visus uzturēt ... bezkaunība

0 0 atbildēt

kadam nav zobu irbulītts? Dzīvoju terbatas ielā

0 0 atbildēt

ah briti pashi ir slinkji , pats te eju skola un vinji tik seezh uz telefoniem un runa pretim skolotajiem, un tad nakotne brinas kapec imigranti atnjem vinjiem darbus.

0 0 atbildēt

 bļāāā, es strādāju 5 dienas nedēļā un saņemu mazāk nekā viņa sēžot mājās un neko nedarot.

1 1 atbildēt

Ko tā muļķe bļaustās, tagad briti nogriezīs pabalstus iebraucējiem, bet pati Lietuvā pa dullo dabūs! Debīla taču! Apķērīga, protams, es tāpat darītu, bet muti turētu. Kautgan "Natālija Belova" neizklausās kā lietuviešu tautības vārds....

0 0 atbildēt

Lai vinja dzīvo ka grib! Vienkarši vinja pirmo reiz dzīve kaut ko tādu izbauda! 

Vai nu arii viņa brauca tur ar savu bērnu dzīvot lai dabutu lielakus paaugstinajumus bērnu nauda,pabalsti,to ko konsuls maksā!Es domaju ka vinja nedzivo īrētā dzīvoklī vai pirktā Jo tas ir konsula dzivoklis kuru viņī ir iedevushi vinjai par zemāku cenu neka ires maksa un tapēc vinjai ir tik daudz naudas jo vinai prakstiski nekas nau jāmaksa!Vinjai butu pašai savs dzīvoklis vinjai butu loti maz naudas! Mantkārīga tādus cilvēkus nevajag cieniit!

1 1 atbildēt

Jadod, tad ņem! Ja sit tad bēdz!

Visi te baigi pareizie uzradušies. Lielākie, šeit klaigātāji, droši vien, pat no vecāku azotes nav izlīduši...

0 0 atbildēt

Stulbā parazīte!

4 4 atbildēt

Ta nav lietuviete!kapec Jus ticat visam ko raksta? Patiesiba ir seit: http://politicsuk.eu/archives/14347

0 0 atbildēt

un tagad zinu kurai ku*ei aiziet mani nodokļi 

0 0 atbildēt
Nekas tagas
0 0 atbildēt

Kad bērns izaugs, tad būs par vēlu meklēt darbu.

0 0 atbildēt

Jā viņa zaudētu pabalstu un ko tad viņa tad darītu? emotion

0 0 atbildēt

Un vispār, kāpēc gan viņiem nedzīvot uz tā pabalsta, ja lielu daļu no tā arī veido tieši Latvijai, Polijai un Lietuvai atņemtā nauda. Tieši tā - atņemtā, jo pie mums likvidējās visas rūpnīcas un ražotnes, lai tikai mēs neražot neko pašii, bet tā vietā briti uzbliež rūpnīcu polijā, kur vietēji strādā par kapeikām un tādā veidā, tā ražotnes Polijā, nes lielāku peļņu ražotnes īpašniekam un viņa valstij, nekā pašai polijai. Un arī mēs esam tikai patērētāji, kas dod šo naudu.

Es tiešām brīnos, kā var pastāvēt šāda valsts kā Latvija. Tā visa sistēma ir pārsātināta un drīz konkrēti sabruks. Ja vien biezās valstis nesāks atļut mums pašiem visu ražot un pašas tādā veidā paliks nabadzīgākas un mazāk ietekmīgas.

0 0 atbildēt

Un ko vinja dariis ka siikaaa pieaugs?? :D:D cuuka

0 1 atbildēt

Jobanie sliņķi,izmest to govi atpakaļ uz savu dzimteni!

2 3 atbildēt

Jaa, es pati gadu noseedeeju uz bezdarbniekiem. Es biju shausmiigaa videe, neviens mani darbaa nenjeema, lai cik pieteiktos, u.tt. Tagad jau labu laiku straadaaju prestizhaas vietaas, pelnu vairaak kaa minimums. Un kur mani nodoklji aiziet? Maksaaju 2 nodokljus - NI un council tax. Sen jau vairs neesmu rasists vairaak kaa jokodamies, bet kas attiecas uz iebrauceejiem... apzheelinj. Laikam naaksies uzmeistarot rakstu veelaak kad buus laiks.

0 1 atbildēt

tāpat briti dzīvo pārāk labi,salīdzinoši ar pārējo pasauli.Tagad viņi zinās kā mēs jūtamies Latvijā :)

1 2 atbildēt
« 1  2  3 »