local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija30







« 1  2  3  4  5 »
214 5 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

emotion Viennozīmīgi + no manis! Būtu cepure noņemtu to šī raksta priekšā!  

7 2 atbildēt

jums kāds to darbu pārbaudīja pirms prezentācijas? ļoti ceru, ka esat tikai vidusskolnieki. ja nu tomēr studējat augstskolā, tad būtu jākaunās par pusi sava darba. sākumā ir ļoti laba angļu valoda (vai nu kopēts no neta vai kāds labs zinātājs rakstījis), bet tad krasi mainās valodas stils, pārtopot par iesācēju līmeni (augstskolu studentiem nepiedodami, prezentējot ārvalstīs). un kronis visam ir pašu animētie attēli par "Jāņiem" (morons, use condom, hate this fest - tikai liecina par zemo intelekta līmeni). apsveicama ir doma izmantot vēstures faktus, pastāstīt par "Jāņiem" un Dziesmu un deju svētkiem, bet runāt par airodium kā kaut ko tipisku Latvijai?! 

4 0 atbildēt

It kā nesākās slikti, bet .... neuzrunāja. Daudz skaistu vietu ir, pasākumu. Pieminēts tik Rundāle (Rundale palace nevis Rundāles palace), hokeja laiks (tur humors?) un Jāņi.

1 0 atbildēt

nu šim nevar neielikt + :)

2 2 atbildēt

Man patika )

0 0 atbildēt

Tuks raksts trukst piemeram tadas lietas ka: Valsts iestades algas atskiras starp darbiniekiem pat 66x (LDz, Latvenergo uc.,) trukts vel informacija kad pensiju latvija zem iztikas minimuma sanem vairak ka 60% pensionari, nemazs nerunasim par invalidates pabalsta lielumu. Truks informacija kad 90% valsts miljonari  kluvusi taja laika kad atradas saeimaa., utt.,

0 1 atbildēt

kapec neprezentēji 2litrīgos alus,kas šeit tik populari?

0 1 atbildēt

2. bildē kur valoda INUKTITUT  -  Latupia    (Sen neesat sisti ja, Veči pa galvu vajag?)

1 3 atbildēt

Super raksts +2 no manis

0 2 atbildēt

Tiešām labs raksts, pats esmu saskāries ar to, ka prasa:"Who the heck is Latvia" un tad nākas gari un plaši skaidrot emotion

0 2 atbildēt

Classical Latvian: Blue eyes and blond hair...

Pats izdomāji šito? emotion

3 5 atbildēt

Bet par 25. nepiekritisu par gaisajiem matiem un zilajam acim.Pilnigi preteji Latviesiem ir tumsi peleki mati (Tauta vel saka,ka matu krasa-Latvijas peleka) un pelecigas acis.

3 7 atbildēt