local-stats-pixel fb-conv-api

Laimīgie Ziemeļkorejas iedzīvotāji27

74 5

Ziemeļkoreja - Unikāla valsts. Visi domā, ka cilvēki tur dzīvo gandrīz kā cietumā, taču patiesībā viņi ir ļoti laimīgi. Tik laimīgi, ka viņi ir gatavi priecāties un raudāt gandrīz par katru notikumu. Neticiet? Aplūkojiet paši šos attēlus!

74 5 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Tas laikam ir sarkasms vai neizdevies joks... emotion

Viņi raud dēļ tā, ka dzīvo tādā čuhņā.

12 1 atbildēt

es pat tagad nezinu kur ir sūdīgāk,pie Putina vai Kima emotion

10 0 atbildēt

tāpat, kā PSRS tika skalotas smadzenes kopš bērnības, ka onkulis Staļins un Ļeņins - vislabākie!emotion

10 0 atbildēt
Interesanti, ar ko vai kaa vinjiem tika piedraudeets, lai vinji saaktu taa raudaat katru reizi kad ierauga to tiraanu, jo prieka asaras taas noteikti nav...
8 0 atbildēt

Ceru ka viņs pēc iespājas ātrāk noliks karoti. emotion

7 1 atbildēt

Jā bļe, ja tev visu laiku mācītu, ka jāskrien bučot kājas kā ierauga izredzēto ''līderi'', jākrīt zemē, un no laimes jāgāž asaras, ja katru nedēļu tu dzirdētu stāstus, ka 'dārgais līderis' bija piedzimis kautkādā pus-maģiskā naktī, kad nokrita zvaigzne un dzirdētu citas pasakas, tad tu arī viņu uztvertu kā Jēzu Kristu numur 2. 

6 0 atbildēt
Krievija tāda pati vien ir....
4 0 atbildēt
Laimīgi viņi jebkurā gadījumā ir, viņiem ir mājas , drēbes kuras pašiem nav jāpērk. Protams dzīvošanas apstākļi ir vāji priekš viņiem. Bet tās ir viņu mājas. Atgādina krievu laikus kad mēs priecājamies par jebko. Ziemeļkorejā vēl ir vadonis kurš drīz nebūs. Paskaties cik laimīgs ir vadonis un pārējie ja vadonis būs beigts tad pārējie būs bēdīgi, no otras puses priecīgi. Cilvēki no vēstures nemācās:/
3 0 atbildēt

No vienas puses, var jau pasmieties par viņiem, no otras puses - Eiropas valstis un ASV atšķiras tikai ar pārvaldes metodēm. Vispārējā globalizācija pamazām velk uz visu iedzīvotāju elektronisko uzraudzību, kas padara mūs par līdzīgiem leļļiem varas rokās. Mums it kā ir runas brīvība, bet tikai tik ilgi, kamēr mēs neko nopietnu nezinām. Ja kāds runā par daudz, tad ir ziepes - Snoudens vai mūsu pašu Neo, kuru vazā pa tiesām par to pašu - neko! Jā, Ziemeļkorejā tas ir koncentrētākā veidā, bet valsts būtību tas nemaina - Eiropas Savienības valstis ir līdzīgas, tikai metodes atšķiras. Zīmīgi, ka Ziemeļkorejā ir aizliegta Bībele. Tas ir dēļ Jaunās Derības un dumpīgā Jēzus, kurš kādreiz paņirgājās par laicīgo varu un uztaisīja sasodīti labu reklāmas kampaņu, ļaujot sevi pienaglot krustā. Ja, piemēram, visiem cilvēkiem būtu tik lielas olas, lai aizietu pie valdības nama un teiktu, lai sit krustā, tad valsts vienkārši sabruktu, jo tai nebūtu varas balsta - mūsu instinkti (pilns puncītis, drošība, ērtības, seksiņ&scaronemotion, ar ko valsts veiksmīgi manipulē savu iedzīvotājus. Cilvēks, kas no tā visa ir labprātīgi atteicies, ir bīstams varai, jo tādam cilvēkam nav ko zaudēt. Tāpēc valsts ar dažādiem veidiem (iebaidīšana, uzpirkšana, ideoloģija, piespiešana u.c.) piesaista un vada cilvēkus kā marionetes. Tā kā pirms smejamies par viņiem, padomāsim, vai nesmejamies paši par sevi.

3 0 atbildēt

5. Bildē Kimiņs jūtas kā gailis starp vistiņām   emotion  

2 0 atbildēt

Man tas nav nekas jauns,atgādina Staļina laikus  Krievijā,arī tepat Latvijā bija ļoti daudz šādu seju svētku laikā,tas nebija aiz laimes,vena daļa bija pielīdēji,citi aiz bailēm.Tas apmēram kā tagad ar amerikāņiem,šoreiz nav baiļu faktora. 

2 0 atbildēt

visi tik smaidīgi emotion

1 0 atbildēt

novāciet, man gribas vemt, invalīde apskauj roku, bet tas maita skatas uz jaunam sievietēm.

0 0 atbildēt

12. -  pieķertajam špikotājam tūlīt krūmos izpildīs nāvessodu.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt