local-stats-pixel fb-conv-api

Kurš tos gatavojis – šefpavārs vai mākslinieks? 17 perfekti ēdieni.12

Pārtika jau sen vairs nav tikai ķermeņa degviela, kas nepieciešama vitalitātes uzturēšanai. Mūsdienās ēdienam tiek pievērsta īpaša uzmanība – tam veltītas grāmatas, televīzijas raidījumi un veselas kulinārijas konferences. Tas viss, lai ēst gatavošanas cienītājiem būtu iespēja dalīties savās zināšanās un uzzināt kaut ko jaunu un sev neparastu.

Mūsdienās cilvēkiem patīk ēst ne tikai gardus, bet arī skaistus ēdienus. Tāpēc profesionālie un mājas pavāri dara visu iespējamo, lai radītu īstus mākslas šedevrus, audeklu vietā izmantojot šķīvjus, bet krāsu vietā dārzeņus, augļus, gaļu un citas ēdamas sastāvdaļas. Dažkārt viņu darba rezultāts ir tik iespaidīgs, ka grūti atraut acis, bet vēl grūtāk paņemt galda piederumus un sākt ēst. Kauns sabojāt tādu skaistumu!

66 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Ko tur daudz ņemties, pagatavot gardu maltīti un ēst nost.

https://media.tenor.com/1OPDqvF6WDkAAAAd/mukbang-food.gif

8 0 atbildēt

👍

8 0 atbildēt

👍🙂

7 0 atbildēt

👌

6 0 atbildēt

Ui vēders ierūcās!!! Mudīgi uz virtuvi!!!

6 0 atbildēt

👍

5 0 atbildēt

🤤

3 0 atbildēt