local-stats-pixel fb-conv-api

Kur tūristi nestaigā Meksikas kūrortpilsētā - Puerto Vallarta10

246 0

Šķiet tikai mūsu pašu Rīgas "maskačka" "Latgalīte" jeb sauciet kā gribiet ir pārāka par šo. Tikai pāris kvartālus tālāk no iemītajām tūristu takām ir rajons Pitillal. Slavens ar to, kad gandrīz katru rītu kāds tiek atrast bez dzīvības dvašas, bet tas jau ir nieks. Patlaban pats gan mitinos 200 metru attālumā no tā. Dienas laikā ir mierīgi, iepirkties tīrā bauda, 4x viss lētāks, augļi, dārzeļi. Naktīs, ja centrā ir pilicisti, tūristu policija un vēl sazin kadi policisti, pērkami, nepērkami un uzpērkami, tad te ja redzi viņu auto, zini, kaut kas ir noticis. Bet pārsvarā viss ir mierīgi. Tad nu lūk, jūsu uzmanībai pāris foto no šodienas gājiena pakaļ Frappe kafijai.

246 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Maskačka vēl ir rožu dārzs emotion 

6 0 atbildēt
Tev nebija bail tur iet?
5 0 atbildēt

Tu esi narkodīleris? emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

officiali 40 pesso diena, bet reali vietejais meksikanis pelna 200 peso. Man ir cita likme, es ka freelancers stradaju tikai reizi nedeļā un tad ir pavisam cita likme jeb dodu darbu citiem paturot procentus.

Vardu sakot, videji algas ka latvijā, tikai nav ziemas un siltuma rēķina. Ja vēl bezlimita internets būtu par cenu 5eur, vispar super.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt