local-stats-pixel fb-conv-api

Kojas Style22

emotion

144 30 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Minēšu, nekad neesi dzīvojis kojās un barojies no stereotipiem?

44 3 atbildēt

10.bilde.tā tiešām ir jūsu komene???

izskatās pēc vecas grezeles kura vēl cer uz kādu fikso :D

nu katram savs...

11 0 atbildēt

pajāt ka kojas kā var paši dzīvot tādā netīrība tas ir pretīgi un nehigēniski un tiočna nav nekā forša-

13 5 atbildēt

kaada nu kuram taa studeeshana :D:D

5 0 atbildēt

emotion  6 bilde obligāti bija jāliek ? bye bye vakariņas tiksimies rītdien.

4 0 atbildēt

Tas bildes neviena nav tava. 

3 0 atbildēt

My future emotion

3 0 atbildēt

...skatoties uz šim bildēm, nenožēloju nevienu litru degvielas, ko es iztērēju braukājot uz unversitāti  (vienā virzienā 76km).. labāk padedzinu dizeli,bet dzivoju mājās normālos apstākļos nekā tādas kojās emotion un ne tikai runa iet par netiribu, bet ari par visu pārējo.  Man patik, ka istaba ir tikai man vienam, visas mantas man vienam , virtuve, tualete , vannas istaba nav jādala ar nepazistamiem cilvēkiem, nav nekādu ierobežojumu, neviens nesaka ko drikst ko nē.

4 1 atbildēt

Lai nu koju istaba man ir riktīgs ūķis , bet nu roltonus es toč neēdu , komene arī nav nekāds briesmonis..Bullshits tie stereotipi.

2 0 atbildēt

Tik labs emotion

6. gandrīz izvēmos emotion

1 0 atbildēt

Tas ir tavs koju style nevis arī citu!  Piemēram es ne tuvu tā nedzīvoju kojās emotion

1 0 atbildēt
   

un pārsvarā studentiem tā nauda nav  normālam ēdienam jo tā tiek iztērēta lai varētu "iedzert" kādos tusiņos..

 

un vienā ziņā taisniba, sēdēt visu laiku pie datora ari ir samērā nožēlojami,  vislabākais ir iet dzivē darit lietas ar kuram dzīvē varēs kautko sasniegt un naudu pelnīt, un lai pavaditu laiku ne vienmēr ir jāiet uz piesmakušu alkoholoķu pilnu klubu copēt mauķeles, var ari atpusties tikai pazistamu cilvēku kompānijā.

0 0 atbildēt
   

par maksu ir prostitutas, mauķeles var dabut pa velti  tur kabatas nauda nav svarīga.

0 0 atbildēt

jMan kojās nav ko darit , pirmkārt  kā jau teicu es ciest nevaru ja man ir jādalās ar citiem svešiem cilvēkiem gan telpā gan mantās. Protams var teikt var jau iepazit cilvēku un tad tas nebūs "svešs cilvēks" bet lieta tāda, ka ne es gribu iepazit cilvēkus, ne man vajag iepazit viņus. Jā atdzistu esmu iedomīgs,  un izlutināts - neko darīt, man patīk tāda dzīve. Runājot par sterotipiem - tie nav izdomājumi , es spriežu pēc reālu cilvēku pieredzes kas tur ir pabijuši kautvai nelielu laiku. Pēc viņu teiktā liekas nožēlojami, bet atkal kas citam paradize man mēslu bedre, ir stāstits cik kojās ir kruti ka var iedzert, tusēt, ka viņi zali kurijuši tad taisijuši visādas huiņas cik tas esot smiekligi cik kojās ir forši.. man personigi liekas nožēlojami , jo es esmu reālis ballišu tusiņu un alkohola heiteris.. un runājot par ballitēm, ne tikai kojās bet visās ballitēs mūzika ir reāls mēsls. bet  tas atkal ir no gaumes citiem patik tirināties pie LMFAO party rock anthem  man atkal no tāda mēsla parnestā nozīmē sakot ausis sāk asiņot. points tāds, ka nav  jēgas šeit diskutēt, jo gaumes atšķirās, katrs šā vai tā paliks pie savas taisnibas piemēram - tev patik nenopieniba, koju dzive ballītes - es esmu to lietu heiteris. Tā tas bus un paliks. mani uzskati  nemainisies.

0 1 atbildēt