local-stats-pixel fb-conv-api

Ko var atrast ar metāla detektoru48

1135 0

Par saviem atradumiem ar detektoru pludmalē jau esmu pastātījis:

http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Ko-var-atrast-pludmale-ar-metala/766442

http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Rita-pastaiga-gar-juru-ar-metala/768098

Tādēļ šoreiz atradīšu savus atradumus no mežiem, pļavām un laukiem. Viens no neparastākajiem atradumiem bija pagājušogad meža ceļa malā, kur izraku maisiņu ar aptuveni 700 retro stila mēbeļu rokturīšiem.. Izskatās ka tie bija nozagti no kādas mēbeļu fabrikas padomju laikos 1970 -1980jos gados un paslēpti mežā..

« 1  2  3 »
1135 0 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000
Par likumiem-Es uzreiz varu pateikt,ka racejus neaptures neviens likums. Gribetu redzet kurs intensivs senlietu racejs atdos valstij lietas kas ir vecakas par 17 gadsimtu. Man ir zinamas vairakas senvietas kurus pat neviens muzejs ne arheologi zina. Un tagad man butu viniem jarada vietas kur pec tam bus aizliegums. Par municijam ari,viens bija izracis vairakus lādiņus izsauca sapierus, pirmkart raceju nolamaja,ko tu te dari kapec roc,plus vel lielie papiru darbi. No ta laika nezino nevienam par tadam lietam. Vienigais ko neciesu tos kas rok senkapus. Tur gan esmu pret.
38 0 atbildēt

Neuztraucies ka atrastajām metāla lietām ir zaļa kārta, tas ir tikai oksīds ko var viegli dabūt nost ar dažādām skābēm. Aizej pie kāda juveliera un tev iespējams palīdzēs.

11 0 atbildēt
Sudrabu tira ar Amonjaku (ožamo spirtu) kadas 10 minutes sudraba monetu var paturet amonjaka šķidruma un tad iznem un ar lupatinu noslauki. Cara monetas (misiņa) var tirit ar zoba pastu.
8 0 atbildēt

Ko Tu nopirki emotion  ?  A sapratu - nu ar MD pa 20 dolariem labakais ko Tu atradisi bus sienas elektro instalejums emotion

7 0 atbildēt

Man jau viņi gandrīz visi sabērti kastē glabājas (dažus jau izdāļāju)

P.S. Ja nu kādam ievajagas tādu rokturīti, tad ziniet ka man ir..  emotion Sūtiet ziņu -  sarunāsim

4 0 atbildēt
Ar šitām lietām var nesliktu piķi nopelnīt...
4 0 atbildēt
Pedeja bilde par to monetu.lai gan veca,bet vertiba minimala. Monetam svarigs ir gada skaitlis. Piem.sai monetais vertiba nav nekada salidzinot ar krievu 15 kapeiku ja nemaldos 1947gadu, maxa ap 20 euro izsole pat var dabut vairak. Ari pec vajadzibas,ja kadam bus vajadziba pec tadam monetam,vins maxas lielu cenu
2 0 atbildēt

6 graši normāls atradums man tādi trāpijās zaļipuhā 3 gb

2 0 atbildēt

Pats krāj vai varbūt gribi ko nopārdot? Ja ir kas interesants - es labprāt nopirktu savai kolekcijai..

1 0 atbildēt
Cik par grašiem dabūji, ja pārdevi? Noteikti ļoti vērtīgu summiņu.
1 0 atbildēt

labs hobijs emotion 

1 0 atbildēt

Ir, ir vieninieks.. viss jau ir pārbaudīts.

1 0 atbildēt

Ar ko tīri monētas?

1 0 atbildēt

17.bildē ir trīskapeika, kura psrs laikos tika vairākkārt izmantota gāzētā dzēriena automātā, jo pietika piesiet striķīti, ielaist pareizā dziļumā, aparāts nostrādāja, un varēja vilk ārā.

Apsūbējušās sudraba monētas var mēģināt notīrīt ar zobu pastu, jo fluors reaģē ar sudraba oksīdu, paliek tīrs sudrabs un fluora oksīds, kuru var noslaucīt ar mīkstu lupatiņu. Savukārt vara monētām un lētajām metāla vajag kolu, jo kolā esošā fosforskābe reāģē ar oksīdiem, atstājot tīru metālu un reaģenti vienkārši paliek kolā. 

Ja nav slinkums, monētiņas krāj puslitra burciņās - pieskrūvē pie sienas 150x150mm brusi (var arī 150x50 bet lai 150 mm mala ir horizontāli), ar pāris skrūvēm pieskrūvē burku vāciņus pie bruses, un pēc tam burkas pieskrūvē pie vāciņiem. Praktiski un varēsi uz burciņām uzlīmēt lapiņas, kādas monētas ir kurā burciņā. Pēc vairākiem gadiem burku saturs būs zelta vērtībā. 

1 0 atbildēt

No kuras latvijas puses esi?

2 1 atbildēt

tas nazis izkatās kā no Supernatural emotion

0 0 atbildēt

Tādu sudrabiņu uzrokot(par pēdējo bildi) uzreiz acis iemirdzas.

0 0 atbildēt
Neesi aizdomaajies, ka vareetu uzrakties kaadam kara laika lādiņam,var slikti sanaakt...tev ar to laapstu uzmaniigi jaariikojaas, itseviski mežos.. biistams hobijs emotion
0 0 atbildēt

+ emotion  Pats salimu ar šo niķi pagašgad emotion  Metaļužnos savakts vairak par tonu + plusa kaudze ar kapekam , vacu cinka feniņiem , un 32 gada suraba latiņš emotion  ceru atrast ko vertigu lai varetu pats nopirkt MT , šobrid stradaju ar aizlienetu emotion LAI VEICAS MEKLEJUMOS emotion

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt