local-stats-pixel fb-conv-api

Kaichou wa Maid-sama!6

22 2
« 2  3  4  5  6 »
22 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Ouuuu yeah. Šo noskatījos jau agrā vecumā :D Skatos Anime jau no 6 gadu vecuma, un tagad esmu tikusi līdz žanram, ko man faktiski nevajadzētu skatīties (Nu.... Vismaz man un visiem citiem kas mani pazīst tā liekas emotion ), bet tik un tā skatos emotion

2 0 atbildēt

Kāpēc jūs visi te liekat tādās, atvainojos, huiņas? Izveidotu aprakstu par, piemēram, Mushishi, FLCL, Gantz, Black lagoon, Steins Gate - kko tādu, ko tiešām būtu vērts skatīties, tad neko neteiktu. A no šiem shoujo sūdiem jēgas absolūti nekādas.

3 1 atbildēt

"kāpēc Misaki slēpj savu darbu kā tas var izbojāt viņas reputācīju jo kāda starpība par ko tu strādā"... tā tikai šeit tas liekas... ;) Tur ir cita izpratne par cieņu un godu ;)

1 0 atbildēt

Paldies, noderēs :3

1 0 atbildēt

es gan dodu priekšroku skatīties animeonline.su vai arī animespirit.ru

1 0 atbildēt

hmm, man šī anime nepatika, jo tā ir kārtējā  harem anime, dafiga meiteņu un 1 puisis ap ko viss notiek, vēl pasaki, ka Love Hina bija labs? ak dievs! Nu bet labi, animācija ir brīnišķīga, bet anime no tā zuadē, viņa vēlās būs gan nopietna, gan komiska vienlaikus. Un PLUS! Šī anime ir feministiska un popularizē to pilnā mērā, Daudzas anime no tā cieš, jo mēģina pievērst sievešu uzmanību anime, bet beigās sanāk, ka nabaga otaku, kas jau tā privātajā dzīvē ir vīlies, iedomājas, ka visas sievietes ir kuces, un tajā pašā laikā, sievietes, kas skatās anime, domā,k atas ir forši tā uzvesities, jo skolas prezidente, tā dara, un tas visu ved dimbā, man patīk anime ar savu stilu un noskaņojumu, nevis tādi trashi. sorry vecais, ka nevaru Tevi atbalstīt, bet mans viedoklis ir, ka krāni ir gan sieviešu gan vīriešu dzimtā un skatīties anime, kur tiek popularizēts feminizms, ka tipa sievietes ir gudras, vājas un centīgas, bet vīrieši ir MEGA krāni kas nevēlās vispār neko krome naudas un haļavas un tajā pašā laikā pazemot sievietes, nu klausies, tas nav OK, pie tam pēc otrā dzenās abi dzimumi. Es esmu redzējis daudz anime, un varu ieteikt reāli tik divas, jo es viņām atceros nosaukumus uz sitiena, Elfen Lied un Bleach. varbūt One Piece, nu labi, Samurai X, bet viņa ir biku par garu. abās anime ir gan spēcīgi, kas ir galvenais, morāli, personāži, katrs ir definēts un katram, pilnīgi katram ir sava filozofija pēc ka viņš dzīvo un kāpēc ko dara, nevis es esmu nabadzīgs un darīšu visu ko varu, tikai lai neviens neuzzina, C'mon, pe mums vismaz, ja tu spēj labi mācīties un piestrādāt tad tu vsp esi Mega kruts, kaut vai, tā agrāk bija. nu tās ir mans pārdomas par šo anime.

Visu labu.

P.S.

Es uzskatu feminizmu un šovinizmu par bezjēdzīgām lietām, kas ir pret cilvēka būtībai kā tādai.

1 0 atbildēt