local-stats-pixel fb-conv-api

Kad Coca Colu sajauc ar pienu....5

24 5

Sveiki Spoki !!!

Šis raksts ir šokējoš, jo neviens neko tādu nebija gaidījis !!!

Valstī iecienītā un ārkārtīgi populārā Coca Cola īstenībā ir viens šausmu mākonis, ko mūsu kuņģis nezināja! Ieliekot šo rakstu es zināju ka kāds varētu protestēt par šo un to.

Coca Colu savienojot ar pienu un atstājot četras stundas saulē, ik pa brīdim pakratot , lai piens tiek līdz lejai, jūs būsiet pārsteigti to visu redzot !!! Ja kāds nesaprot ,tie "biezumi"emotion lējā ir no Coca Colas pievienotām garšvielām !!!

P.S. varbūt kāds tam netic un apšāuba tā ietekmi tad jūs paši varat pārbaudīt !!! Iesaku izmēģināt Coca Colas cienītājiem ! jauku dienu !!!emotion Vajadzīgas vienalga kādas tilpuma Coca Colas pudeles un piens ! Bet Coca Colai vajaga būt vairāk... Ja pudeli kratīsiet ātri, stipri un nevienādi nekas nesanāks, visu vajaga lēni, mierīgi un mērani !!! Es pati esmu pamēģinājusi un mani patika gala izmākums. Smaka bija riebīga un garšot nemaz negribēju !! Tā jau likās pretīgi

24 5 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Šie biezumi ir piena olbaltumvielas, nevis Coca-Cola garšvielas. Tieši tādu pašu efektu tu iegūtu, sajaucot pienu ar etiķi, citronskābi, sodu vai kaut vai mīzaliem.

P.S. Nemazina faktu, ka kola ir draņķis.

9 1 atbildēt

btw kola arste no rotavirsu un veders ar nesap ja dzer normal robezas emotion 0,33l nedela esot veseligi ^^

2 0 atbildēt

tev tasismība, bet paskaties kāds Coca Cola ir kā tu saki "draņķis" Plusiņi tavam komentāram un manam rakstam !emotion

2 1 atbildēt

Tieši tas ko PukaChabra teica

1 0 atbildēt

Plusiņi jūsu komentāriem un manam rakstam un piekrītu jums visiem ja dzer normalā daudzumā tad labi, bet ja nē.....emotion

2 1 atbildēt