local-stats-pixel fb-conv-api

Kā sakrāt naudu?12

66 2

Runa iet par tādu naudas krāšanu, kuru Tu ar saviem draugiem iztērētu kopā, kādā pasākumā, kurā Jūs visi esat kopā. ( Ja Teviem vecākiem ir naudas mašīna, tad jēga skatīties šo rakstu nav )

Tātad. Kā Mēs izdarijām. Izveidojām burku, kurā katru dienu metam iekšā noteiktu summu: Mūsu gadijumā tie ir 0.2Ls, jeb 20 sant. Tā no 24. Novembra līdz 19. Jūlijam.

Mēs kopā esam 5 cilvēki, tādējādi kopā uz šo datumu Mums būs 285Ls, diezgan glīta summa. Pastāstīšu ko Mēs ar to darīsim. (Zem foto)

66 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Lai veicas!

pasai neiznak sakrat, jo iemesta nauda krajkase atri tiek panemta lauka, bet nu jasanjemas un jasak krat :) labak nenopirkt kadu naski un sakrat kaut kam lielakam, kas ir daudz labaks par kadu sokolades batoninu vai bulcinu :)

9 0 atbildēt

Nesaki HOP irms neesi parlecis :D

7 0 atbildēt
exe avatarsexe

Es burkā redzu arī 50 sant. monētas un pieclatnieku :D.. Ideja vispār diezgan laba, bet vienīgi neizprotu jēgu no šautriņu mešanas. Manuprāt, būtu labāk visiem kopā vienoties uz kurieni braukt, savādāk trāpīsies Latgales mūža meži un ko jūs tur darīsiet? ! :D

5 0 atbildēt

Lai veicas. Gribētos arī kautko tādu izmēģināt. :)

4 0 atbildēt

Ja nu trāpi pa vietu,kur pats dzīvo? :DDD [kaut gan,maz ticams] :/ :D

3 0 atbildēt

Labs. :)

0 0 atbildēt

Lai veicas! :)

0 0 atbildēt

Nu novelu lai sanāk...

1 2 atbildēt

ahha... tik uz kaadiem sveetkiem - jauno gadu vai jaanjiem, paarsitiisiet burku un panjemsiet naudu...pateiksiet '' ai, citreiz sakraasim '' loxi...

0 6 atbildēt