local-stats-pixel fb-conv-api

Kā mainās sievietes ķermenis pēc dzemdībām?46

267 2

Pastāv nelaužams uzskats par to, sievietei skaistākās ķermeņa aprises ir tieši grūtniecības laikā... bet kas notiek pēc tā, kad bērniņš jau ir nācis pasaulē?

Sievietes ķermenis paliek ar grūtniecības pēdām - liekā āda, strijas, liekais svars... bet par šo var diskutēt daudz un ilgi, citi teiks, ka tas ir neglīti, citiem būs neitrālas izjūtas, citiem tas liksies skaists ķermenis, jo norāda uz to, ka sieviete ir kļuvusi par māti!

Vai vari izteikt savu viedokli šajā jautājumā? Vai Tev liekas skaists sievietes ķermenis, kura ir iznēsājusi bērnu? :)

267 2 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Tur nav nekas briesmīgs, tāpat kā virietim rētas ar ko lepoties , bet - man pašai būtu kompleksi , ja man būtu palikušas tik redzamas strijas vai šādi nokarājusies āda, tāpēc varu vien nopriecāties , ka nekas tāds nav palicis ,  āda ir savilkusies kā iepriekš un striju nav,  īsāk sakot , pēc mana vēdera nebūtu iespējams pateikt , ka tur dzivojies mazulis emotion

36 0 atbildēt

Absolūti nekas nebūtu iebilstams, ja šādas bildes būtu redzamas glancētajos žurnālos. Skaidrs, ka bildes uzņemtas, visticamāk, neilgi pēc dzemdībām. Un, jā, vēders savelkas. Un jā, tas, kā savelkas, atkarīgs no daudz un dikti faktoriem. Bet to mūžīgo pārmešanu, ka sieviete palaižas... Protams, jo vīrieši var audzēt alusvēderus uz nebēdu, bet sievietēm gan - jāpaspēj mājassolis, jāapmeklē alogts darbs, jāaprūpē bērni un vīrs un vēl, protams, jākopj sevi, lai būtu kā no žurnālu vāka. Stulbie stereotipi.

19 0 atbildēt

Puff.. Man i ar visiem krēmiem un masāžām skumīgs skats uz dzīvi par šo tēmu.Slikta iedzimtība ādas jautajumā. pnči gan savelkas un jāatceras,ka būšana stāvokli nenozīmē to,ka tapēc var pieņemties svara par kg 20 +.

15 0 atbildēt

Muļķibas. vedara āda savelkas atpakaļ. Pašam sievels dzemdeja meitiņu pēc 2 mēnešiem jau viss bija savās normās. ir tak vingrinājumi kuri palidz visu sadabut savas vietās.  emotion tikai protams vajag jau kadu kas arī viņus dar  emotion

11 1 atbildēt

Nu nav jau visām sievietēm pēc dzemdībām tādi punči,galvenais pēctam nepalaisties un būs labi,man nav ne strijas,ne liekais svars,tas pazuda jau pēc nepilna mēneša,barošana arrūti arī palīdz svaru nomest pēctamemotion Tikai vienai draudzenei tāds puncis pali un tikai tāpēc,ka palaidās konkrēti,par sevi nerūpējās,tik turpināja ēst par diviem,tad nu tagad sāka domāt..

6 1 atbildēt

liekais svars man pazuda ātri, lieko ādu redzēt ar nevaemotion r, bet no strijām tikt vaļā nevaru, tās ir pat uz dibena.

4 0 atbildēt

ir speciāli līdzekļi šajā sakarā, ko lieto pēc dzemdībām.

6 2 atbildēt

dalabi, ne visām, nevajag jau izlikt tikai smagākos gadījumus

4 0 atbildēt

Šādos gadījumos es atbalstu plastisko ķirurģiju.

5 2 atbildēt

Nevaru piekrist! Sieviete ir skaista gan grūtniecības laikā, gan esot mamma! Nedaudz aktivitates, sporta un viss būs labi! Pat tvirtāks augums nekā dažai labai tīnei. Trust me!

Ne visu sieviešu ķermeņi šādi mainās.

Sievietes esiet mammas, vīrieši iekārojiet savas sievietes.

4 1 atbildēt
Tas ir atkarīgas no ķermeņa tipa. Man ir mazliet liekā āda, bet striju un liekā svara nav.
3 0 atbildēt

Fotošops ārstē visu! emotion 

2 0 atbildēt

Paskatījos autores profila bildi - nesatraucies, tavā gadījumā nekādas izmaiņas nevarēs redzēt! emotion emotion

2 0 atbildēt

Var jau gudri muldēt, ka vot tur krēmi un vingrinājumi...

Bet pirmkārt jau daudz kas ir atkarīgs no ādas tipa un iedzimtības. Un vecuma, protams.

Ap 40 pēc trešā bērna nav cerību izskatīties ka 18 gados.

Es nesaku, ka tās strijas ir skaistas, bet bildes un sievietes ir smukas. Kaut kā, uz citiem skatories, tas viss liekas ok un pavisam dabiski. Bet, kad uz sevi spogulī paskatos, gribas uzvilkt vēl 3 džemperus pa virsu, lai neviens nekad šito neredzētu. Varbūt notetovēties viscaur... emotion

7 5 atbildēt

Skatos, ka palielinas autoru skaits, kas ņem bildes un info boredpanda.com emotion

Tā tik turpināt. Esam par foršiem rakstiem.:>

2 0 atbildēt

Tiem kas te gudri spriedelē kas viss jādara pēc dzemdībām, lai nebūtu striju un nokarenas ādas - daudz vairāk ir jādara pirms grūtniecības, nevis pēc dzemdībām. Sportiskām, veselīgām sievietēm ir daudz lielākas iespējas, ka āda būs elastīga un strijas neradīsies, kā arī pēc dzemdībām viss ātri savilksies.

4 2 atbildēt

Vienīgais, kas mainījies pēc 2 bērniem ir krūšu forma. Ar vēderu gluži vienkārši paveicies, nevienas strijas un vēdera āda savilkās atpakaļ mēneša laikā.

2 0 atbildēt

ne visām, ne visām

1 0 atbildēt

oho. šķiet pat neticami... pluss no manis. emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt