local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izgatavo Nike apavus?61

361 40
« 1  2  3  4  5 »
361 40 61 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 61

0/2000
taiwana nevis kina pajobaki
0 0 atbildēt

ko čīkst, neviens tak neliek pirkt pa tiem 40 utt latiem.

bet es labāk izvēlos reizi 2-3 gados nopirkt apavus, kuri ir ērti un izskatās labi pa lielāku naudu , nekā pa tiem 10-12ls katru pusgadu.

0 0 atbildēt

Un ko man tagad darīt? Staigāt basām kājām ? ?!?!?

2 2 atbildēt

Zīmolu upuri nēvēlas ticēt reālajai patiesībaiemotion

0 0 atbildēt

Es gribēju to kedu beigās redzēt :(

0 0 atbildēt

kada starpiiba kura valsti tie tiek taisiiti apavi tiesi tadi pasi sanakusi tapat ka piem itaalija kina tikai letaks darba speks bet tas nenoziime ka visas mantas ir nekvalitatiivas emotion

0 0 atbildēt

Its bullshit ,, tie nav nike apavi ,, un nike ķīnā neražo !! emotionemotion

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Piekrītu visiem, ka pasaulē nekas nav pa brīvu, transports maksā, nodokļi nāk klāt un lielāko cenas daļu maksājam par brendu, to ļoti labi var saprast aizejot kaut vai uz tirgu, jo visi apavi, kas tur tiek pārdoti, nāk no tā paša gala, kvalitāte ir sliktāka, bet pārējās izmaksas principā tādas pašas kā brendiem (Nike, Adidas utt.), nedaudz piemaksājam par kvalitāti un pārējo par birku.

0 0 atbildēt

Pilnīgi normāla ražotne...ko jūs gaidījāt? Tur ražo apavus, nevis medicīnas preces, vai kosmosa kuģus.

0 0 atbildēt

Nu nezinu, domāju, ka tā ir kkāda paveca rūpnīca, kur ražo/ražoja botas tam pašam Ķīnas vai kkādam Krievijas un nabadzīgo valstu tirgum..

0 0 atbildēt

xvz neredzeju bernus

0 0 atbildēt

Protams, a ko tad juus domajaat, ka jums tos apavus taisa visu ar masiinaam. Ar rokaam visu paarsvaraa taisa, tapeec arii ir tik daargi un iisteniibaa nav jau nemaz tik slikti ka te daudzi vaid.

0 0 atbildēt

Nemīz, agrāk strādāju Sportland. Piemēram, Nike Airforce iepirkuma cena ir aptuveni 15-20 Ls, atkarībā no kvantitātes. Turklāt tā ir vairumtirgotāja cena. Bet vairumtirgotājs tos ķīnā iepērk pa 5$ gabalā.

0 0 atbildēt

Normāli Nike apavi nenāk no Ķīnas esmu strādājis Nike veikalā,kur uzsākot darbu apmācīja un arī teica no kurienes nāk apavi,bet tas nebija no Ķīnas!

0 0 atbildēt

tas ka vienaa no pazoles preseem paviideeja uzraksts nike, nenoziimee, ka taas ir nike, it iipashi njemot veeraa to ka soles raksts galiigi nav raksturiigi nike boteem, bet gan letaa gala kopijas ko var dabuut riigas centraaltirguu

0 0 atbildēt

Izskatās ka te tikai ražo detaļas kurpēm utt..

0 0 atbildēt

Izskataas peec galoshaam! emotion

0 0 atbildēt

made in chinaemotion

0 0 atbildēt

Ir jau bijis.

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »