local-stats-pixel fb-conv-api

Jēzus ir kretīns! Šie attēli to pierādīs.127

1564 143

Kad man ir jāpieņem svarīgs lēmums es vienmēr domāju ''Ko darītu Jēzus?'' bet tad es atceros, ka viņu piesita krustā, tātad viņa lēmumu pieņemšanas spējas nebija izcilas.

1564 143 127 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 127

0/2000

negāja pie sirds man šis humors. autoram paveicies, ka kristieši nav tik radikāli kā musulmaņi.

7 0 atbildēt

Un kāpēc kristieši troļļo mani ? Dots pret dotu emotion

7 0 atbildēt
Klau, jūs,ticīgie,neticīgie un visi pārējie!! Jūs vispār varat iedomāties,kā būtu mainījusies Latvijas,mūsu tēvzemes,vēsture ,ja NEBŪTU IEBRUKUŠI TIE J**ANIE KRUSTNEŠI??! Un tagad jūs te strīdaties par Jēzu Kristu,kas patiesībā vispār nav mūsu dievība,jo mums bija Laima,Māra,Pērkons un jā,arī Dievs,bet noteikti ne Kristus. Kristus jau bija jūdiem,nevis mums,latviešiem. Šī reliģija ir tik pat ievesta cik Helovīns,Valentīndiena un maķītis ar hesburgeru. Takā reāki nav par ko cepties,draugi!✌
11 4 atbildēt

Ir tādi, kas tic, ir tādi kas netic. Tiem, kas tic, tas šķiet svarīgi, bet vairums no tiem kas netic - necenšas zaimot to, kam tic pārējie. Piemēram - ir cilvēki, kas neciena savus vecākus un viņiem ir vienalga, kas ar viņiem.. bet ir cilvēki, kam viņu vecāki ir dārgi un svarīgi... Ja kāds teiks, ka Tavi vecāki ir dumji... Tev tas nešķitīs aizskaroši? 

6 0 atbildēt

Es nezinu, Dievs ir tikai izdomāts tēls tāpat kā Jēzus Kristus. Abi šie tēli nes kaut kādas savas īpašības, kaut kādus savus pieņēmumus un tā tālāk, bet nekas no tā nav īsts un ticība tā ir viena no lielākajām muļķībām uz pasaules.

8 2 atbildēt

Kristietība=sātanisms. Citu reliģiu kūltūrās piemēram Latviešu Dievtūrībā un jebkurā citā ''pagānu'' dievestībā tāda sātana nemaz nav.  

7 1 atbildēt

Šis ir baigas uzbrauciens kristiešiem!

5 0 atbildēt
Lieliski!
6 1 atbildēt
Un tagad aiziet. Ticīgie un neticīgie tik cepās, bet es tik ierēcu. 😃 Kāda ir jēga ticīgajam skaidrot, ka Dievs nav (nu Jēzus vai vienalga kam viņš tic), bet neticīgajam skaidrot, ka Dievs eksistē... Bezjēdzīgi....
4 0 atbildēt

Raganas, pūķi, rūķīši un citi pasaku tēli arī nepastāv, bet tiem tiek piedotas noteiktas īpašības. Savukārt ja šie tēli tiek kariķēti, tad īpašības tiek pamainītas. Kā, piemēram, šajā gadījumā - Jēzus parasti asociējas ar kaut ko labu, taču šeit viņš tiek attēlots kā neģēlis.

Runājot par pierādīšanu - es neticu vējam, bet es zinu, ka vējš pastāv un no kā tas rodas, kā arī es to tiešā veidā uztveru ar vienu no savām piecām pamatmaņām. Savukārt dievam var tikai ticēt, nav nekādas iespējas pierādīt tā eksistenci. Un cilvēka iekšējās izjūtas diemžēl nav pierādījums. pašai ticībai (vispārīgi, jēdzienam kā tādam) ir ļoti liels spēks un ja cilvēks kaut kam tiešām ļoti tic, viņš ne par ko no tā neatstāsies. Tieši tāpēc arī ir bezjēdzīgi pierādīt ticīgajiem, ka Dievs neeksistē.

Runājot par dieva mīlestību - cilvēka instikti un zemapziņa reizēm mēdz nostrādāt tik izcili, ka tā vien liekas, ka kāds tevi ir vadījis. Savukārt veiksme ir veiksme, tā vienlīdzīgi apvelta gan ticīgos, gan neticīgos.

4 0 atbildēt

OMG, ja tas viss zīmēts ar zīmuli, tad tur ir ieguldīts daudz laika. 

4 0 atbildēt
Eu, bet nopietni! Raksta autor, Trakais Jēger, kas ir attēlu autors? Un vai viņam/viņai ir vēl kāds gara darbs?
3 0 atbildēt
Nesaku, ka Dieva nav un nesaku, ka viņš ir. Kāpēc uzreiz "radīja" varbūt cilvēks pats radās. Nekādu zinātnisku pierādījumu, ka Dievs eksistē nav un nav arī pierādījumi, kas pilnībā apgāž Dieva esamības teoriju. Cilvēki visu savu dzīvi centīsies viens otram kaut ko ieskaidrot, bet ne vienam nekad nav reālu pierādījumu. Abām pusēm.
4 1 atbildēt

Aprobežoti. patiks tiem, kam patīk multenes. Kaut gan neesmu kristietības piekritējs, -  emotion Infantili!

3 0 atbildēt
Iespējams tāpēc paliela daļa latviešu nav kristieši. Vienkārši palasiet vēstures grāmatas,vai nē,labāk pētījumus par senlatviju.emotion
3 0 atbildēt

Jā, sajutis dieva mīlestību - tās noteikti ir sievietes kuras ņēmis priekšā pats mācītājs ----- Lielākā maucība un perversija vienmēr grozījusies ap reliģiju un tiem piesaistītajiem tā ka ej sarīko kādu grupņiku un baudi dieva mīlestību emotion

6 3 atbildēt
Bet cilvēki bībelē rakstītajam tic. Līdz ar to, ja vēlas "apgāzt" ticību, tad to veic ar to, kas svarīgākais.
3 0 atbildēt

vēl rupjāk nevar ?

2 0 atbildēt

Tātad, tīri tā lai noskaidrotu patiesību, kuras nav. Ir ticīgie, ir arī neticīgie. Katram ir sava taisnība, un nav nekas pierādīts tik daudz, lai varētu izslēgt otru versiju. Tātad, ja es neticu dievam, tā vairs nav tava daļa. Tev nevajag man nākt un teikt, ka jēzuz mira dēļ mūsu grēkiem, ka es degšu mūžīgās elles liesmās u.t.t. , un tad es tev necēntīšos ieskaidrot ka dieva nav. Ja tici , tad tici, bet ja uzspied man savu ticību, pret uguni atbildēšu ar uguni, un beigās nav nevienas savas taisības. Tu vari būt musulmanis, budists, hinduists, ateists, katolis, pareizticīgais vai kristietis vai kas tu pie velna esi, bet tu nedrīgsti uzspiest savu ticību. Cilvēkam dzīvē pašam ir jaatrod savs garīgais ceļš.Tas ir tas pats, kad heteroseksuālis cenšas ieskaidrot homoseksuālim ka viņš dara nepareizi. Cilvēks ir saprātīga būtne, bet neko vairāk par dzivnieku, un tad cilvēkam pašam jālemj savs ceļš dzīvē, gan fiziskais, gan arī garīgais. Un ticības uzspiešana ir liels grēks balstoties uz bībeli, jo cilvēki kas karo dēļ ticības lauž gandrīz visus 10. baušļus. Starpcitu, kāds no jums vispār ir izlasijis bībeli? Tumša grāmata, tā ir. Novirzijos jau no tēmas. Lai nu kā, cilvēkam nav tik daudz varas, lai varētu lemt par cita cilvēka (saprātīga) dzīvi, un viņa izvēli. Vienalga kas tu esi . Ticīgs/neticīgs, gaļēdājs / vegāns, Biseksuālis/ homoseksuālis/ heteroseksuāļis/transeksuālis/panseksuālis , TĀ IR TAVA IZVĒLE, IZVĒLI NEVAR UZSPIEST. emotion

3 1 atbildēt

man garšo fri

 emotion 

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »