local-stats-pixel fb-conv-api

Jēzus ir kretīns! Šie attēli to pierādīs.127

1564 143
1564 143 127 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 127

0/2000

Visi dievticīgie sametīs mīnusus emotion

87 7 atbildēt

mācījos Kristīgajā skolā 9 gadus, tagad ir tāds riebums pret to, ka uzspieda visu, tagad visu daru par spīti tam. Paldies, bija rēcīgi emotion 

71 4 atbildēt

Ticiiba dievam ir psihologjiska slimiiba draugi.

58 3 atbildēt

Vienkārši WTF ? Kas ar jums ir cilvēki ?? Kāpēc jūs domajat ka jēzus ir kaut kas super īpašs ? Nu var būt ir bijis tāds jēzus , bet nu un ??? Un tas  pats pa dievu , vai kāds viņu var pierādī ?

42 4 atbildēt

On a highwaaaay to hell emotion

27 2 atbildēt

   Kaapeec tu domaa ka mums visiem buus jaatbild dieva priekshaa? Taapeec, ka pasaules lielaakie reketieri ( katolu bazniica) to staasta lai paklautu cilveekus? Mazliet padomaajot jebkuram daudz maz praatiigam cilveekam ir skaidrs, ka juudaisms un visi taa atzarojumi ieskaitot kuristietiibu un iislaamu ir ziidu radiiti lai padariitu cilveekus kaa sunjus  un no tiem dabuutu iepeejami vairaak naudu. Cilveeki pat par vislielaakajaam naudaam nedariitu to ko dara savas aklaas (lēt)ticības deeļ. Pasaulee nav lielaaka launuma par kosmoopoliitiskajaam ticiibaam.(kristietiiba, juudaisms, iislaams un saatanisms). 

27 2 atbildēt

Par cik es neticu tādām muļķībām, teikšu tīri sakarīgs kōmiks sanācis, vēl noderētu šādu rakstu.

25 3 atbildēt

Es pielūdzu sniegbaltīti un septiņus rūķīšus. kāpēc? Tāpēc, jo, redz, tā ir rakstīts kaut kādā grāmatā.

24 3 atbildēt

Brauc uz Vatikaanu un tur luudzies savu dievu. Sheit ir pagaanu zeme!

20 2 atbildēt
Kas šiem attēliem ir autors un kāda ir to loģika? Ne jau tas, ka Jēzus tiešām ir kretīns, jo tie to nepierāda, tie vienkārši izņirgā. Ja meklētu konkrētu pierādījumu apgalvojumam, tad, lai čeko "faktus" no bībeles (pazīstama meitene atejiste tā darīja, lai apstrīdētu Dieva esamību un labo prātu). Man personīgais viedoklis par ticību laikam ir neitrāls- ne noliedzu, ne sludinu.
18 1 atbildēt
Omg. Man patik, shis ir tik labs humors. Paldies, made my day. emotion kaa ari ieraudziju, cik spoki meedz but pesimistiski un nosodoshi.
16 1 atbildēt

   Pirmām kārtām pagāni nekad nav TICĒJUŠI nevienam dievam un nav neviena priekšā LŪGUŠIES, kā to dara jūdaisti, kristieši, musulmaņi. 

  Otrkārt kristietība un sātanisms ir tas pats, jo tikai kristiešu kūltūrā ir sātans(lucifers) ko pielūdz un kā priekšā zemojas sātanisti. Sātanisms ir kristiešu kūltūras daļa. Ja tu tici sātanam tātad tu tici arī kristiešu dievam un visām pārējam kristiešu pasakām. Kristietība un sātanisms ir tā pati reliģija atšķras tikai tas kā pusē viņi ir- sātana vai dieva. Teikt ka sātanisms un kristietība ir pilnīgi pretējas reliģijas ir tas pats kā teikt, ka upes ūdens un strauta ūdens ir pilnīgi pretājas lietas. 

13 1 atbildēt

Kā jau prognozēju, komentāros atkal ticīgie būs tie, kuri sāks kašķi. Nez kāpēc tie, kuri nekam netic, ir mierīgi un pozitīvi, kamēr tieši ticīgie ir tie, kuri ar putām uz lūpām vienmēr metīsies aizstāvēt savu ticību un nosodīs tos, kuri domā savādāk. Bet vispār jau tas nav nekas neparasts, ja ņem vērā faktus par to, cik daudz mēslus pasaulē savārījuši tieši dievticīgie.

Strīdēties netaisos, labāk uzlikšu black metālu un iedzeršu alu, kamēr ticīgie te normāliem cilvēkiem dzīvot māca.

14 3 atbildēt

emotion pēdējie vairāk lika rēkt emotionemotion

17 6 atbildēt
Da ticigie sarakstijusi savus tizlos komentaros. Man kka po*** kas vins bija. Rock is my religion.
13 3 atbildēt

Un ka tie pasistie sludinātāji, publiski man uz ielas draud, tāpēc, ka neticu dievam, es degšu ellē un nekad neatradīšu "iekšējo mieru un patieso laimi". Tas ir normāli? Varbūt pašiem jums ar jāsāk izrādīt cieņu pret neticīgajiem.

10 0 atbildēt
Kā saka, ne visi pasaku tēli var būt labiņie.. :trolol: Raksts super, pasmējos! emotion Gan jau ka mīnuseļus salika trakie Dieva līdzskrējēji, kuri akli tic pasakai..emotion
15 6 atbildēt

Tu vispār apjēdz, ko pats/-i uzrakstīji? Esi tik tālu ar savu jēzu iebraucis auzās, ka tā kā tāds sektants skalo citiem smadzenes. Laikam jēzus arī neiemācīja pareizrakstību.

9 1 atbildēt
Kautkā nelielas smieklīgi. Par vēzi vispār..
11 3 atbildēt
« 1  2  3  4 »