local-stats-pixel fb-conv-api

Jēzu, atšujies manā skatījumā.13

Vienmēr ierēcu par "Jesus fuck off" tāpēc izmēģināju savus spēkus, un izveidoju ko līdzīgu latviski. Ceru, ka reliģijas piekritēji neapvainosies un nenolinčos mani. Baudiet! emotion

54 19 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Arī par reliģiju kādreiz vajag pasmieties, jo savādāk viss paliek pārāk garlaicīgi.

6 1 atbildēt

Jēzus ielika -   emotion

8 4 atbildēt

nesaku ka Dievs pastāv un arī nesaku, ka nepastāv..

varu pateikt tikai vienu - visai jēli un diez gan stulbi joki, ja tos var nosaukt par jokiem.. humors zemā līmenī..

ir cilvēki, kuriem patiks, jā, bet mans personīgais viedoklis par šo ir sekojošs..

 

nav nekādas vajadzības smieties un mētāties ar nevajadzīgām jēlībām par šādu tēmu, ja neesi pārliecināts, ka pasaulē nav nekādas augstākas varas. neesmu pārliecināts arī ka ir un manas domas par šo tēmu ir pavisam cits jautājums. šoreiz ne par to.

 

uzskatu, ka nevajag izaicināt likteni un "raustīt lauvu aiz ūsām", kuru neesi iepazinis. ko zini, kas tev dzīvē var gadīties par šādu, it kā nevainīgu rakstiņu.

paldies par uzmanību.. nesitiet mani.

7 5 atbildēt

vaidzētu ieviest kkādu vecuma cenzu - kad latviets var sākt izdomāt jokus - angliski šitie forši bet tev reāli sanākuši bezgaumīgi, neesmu forumu trollis bet nu pagaidi pāris gadus pirms publicē jokus, tas ka ka tu ieraksti pipele, bļin un pasūkā nepadara rakstu atomātiski smieglīgu, ... 

2 1 atbildēt

ai šitas gan ir tizli. pat jēli. ir nežēlīgais humors, kas tiešām ir smeiklīgs, bet šis nu gan. ja vēl būtu kkas smieklīgāks, bet šitie ir vnk jēli. iespējams tiešām pat angliski skan labāk. bet nu šitādus par Jēzu izdomāt.

1 1 atbildēt

Ticīgie fuck off! emotion

1 1 atbildēt

Nu kolosāli emotion liki man pasmieties pirms gulēšanasemotion ++ un pie maniem favorītiem emotion

5 6 atbildēt

Neiet runa par to kas pastāv vai ne, bet apzinoties to, ka Jēzus daudziem ir kaut kas ļoti īpāšs un svēts, tāpēc vien cieņas un cilvēcības dēļ nevajag publicēt vai pavairot šādus rakstus.

2 3 atbildēt