local-stats-pixel fb-conv-api

Ja dzīvnieki būtu cilvēki un otrādāk (Karikatūras)9

110 1
« 1  2  3  4 »
110 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Nu katrā jokā ir daļa patiesības. Šīs karikatūras parāda patiesībā, cik sdistiski mēs cilvēki esam. Un es neesmu veģitārietis, es bez gaļas ēdienreizē neesmu paēdis, bet tikai uzkodis.
3 0 atbildēt
Nu par šo komentu atļauju visiem vegāniem mani ienīst. emotion)
2 0 atbildēt

Neesmu veģetārietis. Gaļu ēdu. Pie tam cilvēks ir visēdājs. Tāču šeit tiek atspoguļots daudzas problēmas attiecībā uz dzīvniekiem. Dzīvnieki tiek mocīti vai nogalināti cilvēku iegribu pēc. Dažreiz liekas jocīgi, ka tiek nogalināts dzīvnieks, lai no tā nogrieztu ragu? Ne visam šeit piekrītu, taču vairumam gan.

2 0 atbildēt

Starp citu, par to govju slaukšanu. Dabā jau pastāv sava veida simbiozes. Piem, laputis un skudras. Cilvēku un govju attiecībās īstas simbiozes nav, taču no cilvēka govs dabuj aizsardzību no plēsīgiem dzīvniekiem. 

1 0 atbildēt

Nemaz jau ņemts no fb ieteikumiem

0 0 atbildēt
Te smird pēc veģetārieša roka darba....-_-
1 1 atbildēt

Ak mans Dievs! Es zinu, ka tā visa ir patiesība  emotion  emotion  emotion  Tik skumji, ka pasaule ir nonākusi tik tālu, ka spīdzina dzīvniekus. Es saprastu, ka vajag gaļu ko ēst, bet cilvēki vnk pārrij jēgu un paši uzbarojas resni. Cilvēki vnk smukuma pēc nogalina mazus dzīvnieciņus, kuriem arī ir sava ģimene un dzīve, lai tikai dabūtu kažokus, ko pēc dažiem mēnešiem izmest ārā vai atstāt skapī pūstam. Kā cilvēki var būt tik nežēlīgi?!  emotion 

0 1 atbildēt

 emotion 

0 1 atbildēt

4. Tas ir izskatās kā izvilkts no kkādas Japāniešu kink huinas http://i.imgur.com/nNl8jiM.png

1 3 atbildēt