local-stats-pixel fb-conv-api

Interesanti fakti par ALU115

781 8

Šeit būs 12 interesanti un aizraujoši fakti par alu jeb tā saucamo miestiņu. Kā izrādās - aliņā ir saskatītas vairāk pozitīvas lietas nekā negatīvā ietekme! Kāpēc tas tā ir - skatiet zemāk. Ceru, ka novērtēsiet alus īpašības un tā ietekmi.

781 8 115 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 115

0/2000
anh avatarsanh

atbildot uz mw komentāru " sorry ka lamājos - bet tas tomēr bija b... " uzspied uz JAUNĀKIE un būs tev visi hronoloģiski  

0 0 atbildēt

priekaa +

0 0 atbildēt

Paštaisīts mājas alus ir pats garšīgākais, kas var būt. Nestāv klāt visādiem veikalu aliem. Nemaz nerunājot par 2L plastmasas bamšļiem - tas vispār nav alus, kaut kāda deģenerātu degviela, kurai piegāzts klāt spirts un iesala pārpalikums :D

0 0 atbildēt

In beer we trust emotion

0 0 atbildēt

Domaju ka sievietem nevajadzetu dzert vai ta teikt lietot alkoholu jo tachu no vinjam nak nakama paaudze,piedodiet dailas dzimums bet ta ir (Tikai manas domas) ;)

0 1 atbildēt

Alus kā antidepresants? Alkohols ir depresants, kopš kura laika alus vairs nav alkohols? Man jau patīk kā te komentāros cilvēki piemin krutos pētījumus par neabšaubāmiem plusiem, nu tad dzeriet vien alu veselībai - bezalkoholisko. Negribās? Tad par kādu veselību te var iet runa?

Un protams ne vārda par alkohola ietekmi uz smadzenēm. Dzeriet vien mīlīši, droši :)

2 3 atbildēt

pff ir daudz daudz labaaks anti depresants un zales ka arii  netik ljoti kaitiigs tikai nelegals

0 2 atbildēt
heh avatarsheh

In soviet russia beer drinks YOU!

0 2 atbildēt

Fuuj, man negaršo alus :(

1 3 atbildēt

jaaiziet peec alinja :)

1 6 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »