local-stats-pixel fb-conv-api

Hey! Atkal es ar savām bildēm (Otrā daļa)18

« 2  3  4  5  6 »
81 1 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Izskatās garšīgi cepumi... emotion 

4 0 atbildēt

pietiekoši daudz pierādījumu lai uzsāktu admistratīvo lietu par neatļautu vielu glabāšanu, lietošanu un audzēšanu. emotion))

4 1 atbildēt

dabūju no bag seeds, pēc smaržas likās kā lemon haze, bet īsti nezinu.

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Nu viss jau forši, lai fočē, bet pūpolus publiski likt nevajag.. tiktiešām, ja būtu kāds gribētājs neskatītos no kurienes Tev bildes. Bildēs ir aizliegtas vielas paņemtu no Tevis siekalas un miers, dabūtu samaksāt naudiņas Valstij.

1 0 atbildēt
Ej tu nost... Internets pilns ar gandžas bildēm. Menti un taisnības cīnītāji atradās bļ. Jūrā lielākas zivis ķeramas par fotogrāfu ar pusgramu grainderī un latveiku dārzā emotion mudakus epikus, kā saka latvietim cits letiņš gardākais ēdiens. Also - bildes smukas bet par daudz un palika neinteresanti skatīties. Vajag kaut kādu knifu, lai noturētu uzmanību. Piemēram, ka bildēm cauri vijas kaut kāds stāsts vai zemteksts. Un pie katra pašportreta nav jāattaisnojas, ja centies to pasniegt kā mākslas fragmentu, nevis selfiju.
1 0 atbildēt

Tu ar bildītēm esi uzmanīgs. Smukas jau bildes, bet sūdi no mentiem tev var sanākt, ja kāds pazīstamais nostučīs.

1 0 atbildēt

OOO cool ,tagad dēļ pāris bildēm ar augu no pāris desmitu citu bilžu esmu kļuvis par no life stoneri kas neko nedara un sēž mājās, ja tas ir tas ko saki tad labāk ej emotion !

0 0 atbildēt