local-stats-pixel fb-conv-api

Guļošie policisti6

42 4

Uz ielām nereta parādība ir "guļošais policists". Kas tas ir, laikam nav jāskaidro, visiem tāpat ir skaidrs un šāds guļava ir atrodams teju katrā pilsētā.

Pāris dienas atpakaļ radās ideja jauna tipa "guļošam policistam". Tā kā tagad ir sācies bedrīšu lāpīšanu laiks, tad tiek izgreizti nevajadzīgie/nederīgie asfalta gabali no seguma, kā rezultātā veidojas visai glītas kantainas bedrītes uz ceļiem.

Pati ideja - "guļošo policistu" vietā tagad likt "guļošās bedrītes". Manuprāt ērtāks un efektīvāks risinājums, lai cītnītos pret ātruma pārkāpējiem blīvās pilsētu ielās.

42 4 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

uz guļošā policista auto sadauzīs tikai tam kas skries ātri pāri , a pāri tavai ''guļošai bedrītei'' jebkurš braucot pāri var sadauzīt savu riepu (arī braucot lēnām ) aa un ja brauks pārāk  lēnu sāksies satiksmes kavēšanas,  no kuras radīsies  korķis,  un atgadīsies ka pašam vien tāda bus jāstāv, takā labāk paliksim pie policistiem.

5 0 atbildēt

apgūlies ments..prieks pāri braukt.. emotion

6 3 atbildēt

nu piem ja dobele kur viss ir ar bedrem salikts tos mentus neveras panesties pari pa 100 :::::::::::::( kaut ari ar moci varetu :)

0 0 atbildēt

tas linijas ir vienkarsi naave motobrauceejiem. pa vinjamm braukt takaa pa elju. sliid vienkarsi p*** . Kad laboja posmu no Kalnciema tilta uz spices pusi braucot ar rolleri radaas nopietnas avaarijas situaacijas tieshi dell liinijaam. bedres bija mazaakaa probleema...

0 2 atbildēt