local-stats-pixel fb-conv-api

Fotogrāfijas12

173 2

Lasi, vērtē , komentē !!! emotion

Fotogrāfēts ar spoguļkameru Nikon D5200

Šīs fotogrāfijas ir uzņemtas apmēram 2014 - 2015. gadā.

Tā , kā neesmu profesionāls fotogrāfs , man šķiet ka šīs bildes ir diezgan izdevušās :)

Šo kameru man ieteica veikalā , kad es meklēju labu spoguļkameru , un jāsaka , ka šī kamera ir tiešām ļoti laba , un es noteikti visiem , kas meklē labu spoguļkameru iesaku pirkt šo . :)

Nikon D5200 ir 24,1 megapikseļu kamera . Man personīgi ļoti patīk , ka no šīs kameras izmantojot bezvadu savienojumu var nosūtīt bildes uz telefonu (Ja telefonam ir Android vai IOS operētājsistēma) . Ar šo kameru var uzņemt tiešām lieliskas fotogrāfijas , un šo kameru nekādi nevar salīdzināt ar manu iepriekšējo canon digitālo kameru , kurai bija 10 megapikseļi .

Lūdzu pārāk nekritizējiet , jo neesmu gājis nekādos kursos , un fotogrāfēšanu apguvu paš'mācības ceļā .

Kopš es nopirku šo kameru , es esmu ļoti aizrāvies ar fotogrāfēsanu . Varētu teikt , ka kamera man vienmēr ir pa rokai , ja nu pēkšņi ieraugu kādu interesantu kadru :D

Ja kāds gribēs , es ielikšu , vēl bildes , jo man bilžu ir tiešām daudz , ap 4000 .

Tātad , tas īsumā bija viss , un noteikti ja meklējat labu spoguļkameru , apskatieties šo . Bet kā jau spoguļkamera , tā ir arī diezgan dārga , bet ir savas cenas vērta . Kopā ar objektīvu un somu , maksāja ap 900 EUR .

173 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Zināšanai - mega pikseļu skaits neko daudz nenozīmē vairāk pievērs uzmanību sensoram un procesoram, kas apstrādā bildi. Btw, kādu stiklu izmanto?

2 0 atbildēt

man liekas ka w20-k2 stikls ja nemaldos..

0 0 atbildēt

emotion

Bildē raw un apstrādā adobe lightroom, ir pāris tutoriāi un bildes uz 300% labākas emotion !

Palasi par 'rule pf thirds', lai galvenais objekts  nav centrā  emotion

nikon d5200 kamera laba, pati lietoju ar platleņķi sigma 10-20  

0 0 atbildēt

manai kamerai ir 20mpx, bet ta ka nevaru atlauties labu stiklu, tad ar kitu snak diezgan nekvalitativas bildes un, pec apstrades, visas samazinu uz aptuveni 10mpx, lai butu labaks asums. 

Un sadu 10mpx bildi esmu printejis uz A4 lapas un attels izksatas perfekts, nevienu pixeli nevar saskatit. 

Bet parsvara bildes ir domatas aplukosanai uz digitalajam ieriecem, kuras ta pat, lielaka, dala ir ar 2mpx izskirtspeju, kada retak 8mpx, tad nav nozimes no tiem pixeliem. 

0 0 atbildēt

mēģināšu emotion

0 0 atbildēt

Tā varētu būt 

0 0 atbildēt

Fotogrāfijas ir labas. Pašmācības ceļā esi iemācījies fotografēt labi un būtu fotografijas gaudz lābakas ,ja  tu:  1.fokusētos uz vienu objektu. 2.Ja fotografe daļu no kāda objekta centies nofotografēt ta ,la ta dala kuru tu gribi izcelt izceļas. 3.Pacenties ,lai objekts ielīstu kadrā.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt