local-stats-pixel fb-conv-api

Fotografējot agrā, vēsā rītausmā.16

Huh, čau spocēni, spocenes. Te atkal es ar savām bildēm. Vakar vakarā skatījos šīs te ideālās bildes - Otrpus Objektīvam. (nav reklāma) un ĻOTI sakārdināja mani, tapēc arī es izlēmu iziet ārā agri no rīt, cik nu agri, tikai 6, bet tākā es tāds slinks, man tas ir pietiekami. Cerams, ka varēšu kādreiz izturēt līdz 4, pirms saullēkta, jo tad varētu būt labāks rezultāts. Un runājot par šī rīta rezultātu - nu tāds, nekas īpašs, es cīnijos ar sauli, te viņa bija, te nebija, tapēc dažās bildēs pazuda krāsa, un arī to rasu bez saules grūtāk pamanīt. Visā kopumā - nasing spešal, es centīšos sagaidīt saulainu rītu, un šo visu atkārtošu!

Bonusā dziesmas, kuras klausījos fotografējot.-iedvesma

112 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Būšu nedaudz kritiska.. Zinu visiem izdabāt nevar,pati arī neesmu dižā fotogrāfe bet man īpaši nepatīk ka 1 objekts fotogrāfēts 3x no savādāka skatapunkta.. Un kā jau dzīvniekmīle vairāk prasītos dzīvnieciņu bet + dabūji,jo bildes ir skaistas..

12 1 atbildēt

Daba ir visskaistākā, kad mostas.. emotion

3 0 atbildēt

Tu jau zini, ko domāju par šīm bildēm. emotion  Un 9. man patīk visvairāk :)

0 0 atbildēt

skaisti :) kāda veida kamera tev ir? un cik megapikseļu? (un nevarēju nepamanīt, ka tev spoki.lv niks in "bokeh", kas jau kā pats zini ir viens no fotogrāfu īpašajiem fotografēšanas paņēmieniem) :) 

0 0 atbildēt

Neticu, ka tas fotogrāfēts Latvijā! Šeit tādi augi neaug!

0 0 atbildēt

dievīgi ^^

0 0 atbildēt

Autoram - mūziku tu klausies sūdīgu, bet bildes ir vairāk kā ok priekš šī saita mēroga, tā kā pluss.

0 0 atbildēt

Ieteikums - vari pagulēt ilgāk un ārā doties bruņojies ar ūdens smidzinātāju. :)

0 0 atbildēt