local-stats-pixel fb-conv-api

Foršā bērnība174

3436 19
3436 19 174 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 174

0/2000

Lielākā māksla ir saglābāt bērnu sevī, pat tad kad tu esi pieaudzis!

1 0 atbildēt

9. bildē nav Tukuma centrs? :D

1 0 atbildēt

Man nepatīīk 1000 reizes redzēts...

1 0 atbildēt

1. Es laikam būšu vienīgais, kurš neapzaga nekādu kaimiņu pagalmu ābolu dēļ - kaimiņi traki un ābeļu nav. Pašam plūmes un āboli auga pie mājām.

2. Nebija man bērnībā nekādu bonbonga nodaļu - bija mazi veikaliņi, nekas dižs - bija saldējumi Olē un Chewits bija ļoti iecienīts. Atceros, pat autobusa naudu notērēju Tik-takos. Cepumi bija diezgan lēti - pa 50 sant. sanāca normāls maisiņš.

3. Nēh, man nebija draugu, tikai skolā, klasē spēlējām kaut kādus ēzeļus ar lecamauklām - nokavēju autobusu.

4. Laikam laikus nācu mājās - bieži kārtoju istabu, neblandījos līdz tumšai naktij.

5. Tolaik neviens nesaprata - kas tas ir stils. Nu jā, varēja jau atnākt kombinezonveidīgā jakā un biksēs, kurām staras par īsu, nu un. Vēl atceros, ka ģērbos tā - veste, džemperis, vēl viena veste. Neatceros kādēļ emotion ā, un bija tās cepures kā autobraucējiem, tikai adītas - kur galvu izbāž cauri, aizmugurē aste un kakls silts.

6. Ne ar vienu nebučojos - vispār bērnībā sajēgas nebija ne par ko laikam, jo kad biju ļoti mazs, likās, ka viss, kas eksistē ir mājas, skola, laukums apkārt, ceļš uz skolu un atpakaļ . Nu, man bija arī tv, bet atceros, ka kurajā klasē dažs labs (ne jau es) kartē nevarēja parādīt, kur Rīga atrodas, lol :D

7. Kādi vēl kazino??

8. Es pilis necēlu - es biju arheologs. Rakos līdz koku saknēm, suņu sūdiem, izraku plastmasas laivas, bumbiņas, lelles.. kaut kas aprakts bija.

9. Pff. Man pašam bija šūpoles pa vasaru. Kas bija vajadzīgs - 2 koki, vidējs baļķis, striķi un dēlis, lūk arī šūpoles, bet forši bija šūpoties, kamēr vēmiens nāca. Man patika ar tiem striķiem griezties uz riņķi, kamēr apvēmos emotion

10. Nē, nē - strīdi bija vēlāk arī par to, kā kurš ir apģērbies: "Novelc to sdu, vai arī es ar tevi nerunāšu".. sviests.

11. Bērnība bija forša, bet ar tagadējo prātu to neizdzīvotu vēlreiz - tikai naktīs sapņoju par veco lauku māju. Visas atmiņas tur glabājas. Tagadne nav spoža, bet nav arī slikta, tāpēc jādara kas nākotnes labā emotion

1 0 atbildēt

Sitiens tieši pa bērnību ! :D Nostaļģija, nostaļģija, es mīlēju savu bērnību :) emotion

1 0 atbildēt

atmiņas... :////

1 0 atbildēt

Jo tā bija bērnība :)

2 1 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

Juuu :D atceros ka lielāka adrenalīna deva bija naktī iet zemenēs uz kaimiņu dārzu :D 1reiz kad gulējām mazie pacaniņi teltīs, gājām zemenēs un mūs gandrīz noķēra, tajā brīdi šķita ka tūlīt no bailēm apčurāšos bet tagad ņirga nāk :D

1 0 atbildēt

Pavisam, pavisam patiesi!

1 0 atbildēt

Žēl gan, ka nevar laiku pagriezt atpakaļ..

1 0 atbildēt

KUR IR MANAS POKEMONU FIŠKAS? :D

1 0 atbildēt

Super raksts! :)

1 0 atbildēt

Super raksts,neko pielikt neko atņemt :)

1 0 atbildēt

Ah , tie bij labi laiki :)

1 0 atbildēt

so true :P

1 0 atbildēt

true story

1 0 atbildēt

8 bildē tās šūpoles bija Tukuma centrā, bet diemžēl vairs jau nav, jo kādam vajadzēja izlīmēties pret asfaltu, lai tās noņemtu!!

1 0 atbildēt

Mana bērnība vēl nav beigusies. emotion emotion Sevišķi 2 un 3 punkts.

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »