Šoreiz recepti nerakstīšu, jo tāpat no bildēm būs viss skaidrs.
Nebiju neko tādu paredzējusi darīt, bet aukstais laiks ienesa savas korektīvas un izbraukums uz dārza māju svētku dienās izpalika.
Šoreiz recepti nerakstīšu, jo tāpat no bildēm būs viss skaidrs.
Nebiju neko tādu paredzējusi darīt, bet aukstais laiks ienesa savas korektīvas un izbraukums uz dārza māju svētku dienās izpalika.
Cepšu olu biskvīta ruleti no 4 olām.
Kad padziest, pārziežu bagātīgi ar brūkleņu ievārījumu un salieku cidoniju sīrupā samitrinātus selgas cepumus.
Lai var sarullēt, jāpagaida stundiņu, lai salaižas valga un rullējot neplaisā. Pa to laiku izvāru krēmu un saputoju ar sviestu. Starp cepumiem ielaižu pa krēma joslai.
Jau sarullēts un atal mazliet pagaida vēsumā.
Virskārtu noziežu ar krēmu un malas apkaisu ar šokolādes spiriņām, ko vēl lieldienu zaķis atstājis.
Saldētavā atrodu vēl pēdējās avenes un esmu veikalā nopirkusi svaigās zemenes, vēl tikai jāsagatavo želeja un sākas mana kārtējā fantāzija, kur nekad iepriekš nav izdomāta plāna.
Zemeņogas ir tik milzīgas, ka nākas tās sagraizīt.
Par godu svētkiem pat puķe uzziedējusi, kas noder fonam.
Rasik! Tevi vajadzētu izbanot no Spokiem! Tu nežēlīgi terorizē cilvēkus ar saviem našķiem, kurus var tikai apskatīt!
Malacis, tiešām gardi izskatās, domāju cik labi izskatās tik labi garšo.
kamēr nenogaršosi, nesapratīsi.
Next time send me your location, ok
Super Tev sanaaca, prieks! Pukje taada manam mammukam arii ir, pajautaashu, kaa sauc, aizmirsu