local-stats-pixel fb-conv-api

El Chupacabra8

64 0

Sveiki ,

Pirmais raksts :)

vards El Chupacabra  angliski tulkojot ir "Goat Sucker"  Shis divainais zvera nosaukums ir vairak njemts no apraksta  , ka un kam , vinjsh uzbruk. Pirmie shi zvera uzbrukumi tika konstateti devindesmito gadu vidu. Shis radijums tika turets aizdomas par uzbrukumu aitam , kuras tika sakostas ar ilknveida zobiem, un tad nolaizot asinis no shis neveiksmigas aitas. Protams tas bija tikai sakums , shis radijums tika pat lidz pashai Poerto Rico. Shis radibas upuru saraksta ar laiku tika ieklauti visi maza tipa dzivnieki un ari mazi berni. Neviena no shi nezvera uzbrukumiem cilvekam nebija letaali , tomer panika atri izplatijas un ar laiku uzbrukumi bija ari registreti Amerikas centralaja dalja, tad meksika un tad Amerikas savienoto valstu ziemelju dala , bet beigas jau uzbrukumi notika ziemel Amerika. No sakuma bija daudzas teorijas , ka shis dzivnieks radies. Sakot no citplanietieshu majdziviekiem , lidz pazemes majoklju dzivniekiem, kuri tika pazaudeti zemestrichu laika. Bet pati miljaka teorija bija , ka shie dzivnieki bija izveidoti slepena Savienoto valstu baze jungljos, kuri izbega Hugo Viesuljvetras laika.

64 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Sveicu ar pirmo rakst u ker cepumu no manis emotion

2 0 atbildēt

monstrs

2 0 atbildēt

tas zvērs baigais kroplis :D

0 0 atbildēt

atceros siiks biju un tas bija kaads 96. gads, kad kaut kaadaa aviizee izlasiju rakstu par ČUBUKABRU - jeb kip ciplanētiešu suni, vai kaut ko tamplīdzīgu.

Pectam visu laiku klīda briesmu stāstiņu starp kaimiņu bērniem :D

Atceros vēl Dexterā bija veltīta sērija šim nezvēram =]

0 0 atbildēt

baisi :(

0 0 atbildēt

atbildot uz dark komentāru "bilijā un mendijā arī bija par šito nezvēru " Kas tev par vinu dzirdets tikai no multenem ? :D  

0 0 atbildēt

aapaaac

0 0 atbildēt