local-stats-pixel fb-conv-api

Ekspedīcija 1. daļa8

151 4

Labdien, ziemā biju izveidojis rakstu par graustiem, bet par nožēlu es nevarēju nekur īsti piekļūt, jo lielākoties viss bija aizputināts.

Esmu atgriezies atpakaļ, bet šoreiz fotogrāfiju ir vairāk. Šai ekspedīcijai būs trīs daļas, kurās jūs varēsiet ieraudzīt objektus, kurus kartē nevar pamanīt. Faktus par šīm vietām sadabūt nevarēju, bet ja vēlme būs, atradīšu cilvēku, kas ir šeit dzīvojis tajos laikos, kad visas ēkas darbojās.

Lūdzu nevajag pēc bildēm spriest, ka tā ir viena liela miskaste, vai arī kā citādi, jo ir tikai atsevišķi objekti. Es mīlu šo vietu, jo esmu te izaudzis, es dzīvoju brīnišķīgā privātmāju ielā.

Iespējams, pēc šīm trijām daļām es jums parādīšu veco skolu un citus objektus.

Vērtējam un komentējam :)

151 4 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

6. nav transformators, bet gan sadales sakpis. Izksatās, ka dorši gan, jo drošinātāji un kabeļi vietā emotion

9 1 atbildēt

Man patika, un ar nepacietību gaidu jauno daļu!

4 0 atbildēt

emotion 

4 2 atbildēt

Prasītos vairāk nedaudz tā apraksta, plikas bildes tomēr arī ir un paliek tikai plikas bildes - lai arī kvalitatīvi uzņemtas. Bet pluss par uzņēmību un rakstu ;)

1 0 atbildēt

forši, man patīk, tikai nedaudz prasās to actionu kādu, nevis '' tur nekā interesanta nav''

katrā ziņā,tikuntā + no manis :)

2 2 atbildēt

+ Patīk pamestas vietas, tikai pašam nesanāk daudz pastaigāt pa tādām. Ikšķilē vien ir kādi 3 objekti, kurus ir vērts aplūkot. Tālāk, speciāli braukt..vienam negribās, kompāniju grūti savākt, jo jāstrādā. 

0 0 atbildēt

super., paldies

0 0 atbildēt

Pazemes bunkuri, nereāli lieli angāri un šahtas kurām neredz  galu, pilsēta maža vidū ar asvaltētiem ceļiem netālu no rīgas, kartē neatradīsi jo uz angāra jumtiem aug koki un viss ir nomaskēts lai neatrastu. Atrodoties tur ir sajūta , ka tevi visu laiku vēro ērmīga vieta. un tas viss tikai apm. 20 km no rigas.

0 0 atbildēt