local-stats-pixel fb-conv-api

Ēdiena dzīves aizkulises1

41 0

Mākslinieks un ilustrators Terijs Borders izmanto ikdienišķas un sadzīviskas lietas, lai radītu trakus tēlus savā darbu sērijā Bent Objects.

Ar parastiem palīglīdzekļiem un labu humora izjūtu viņam izdevies viltīgi attēlot cilvēku dzīves situācijas pie kurām tev var nākties pat piedomāt, lai atšifrētu.

Kā jau teicu, Bordera fotogrāfijas ir pilnas ar humoru. Visbiežāk viņš aizskar tādas tēmas kā seksu, vardarbību un sociālo būtņu īpatnības. Kopš viņš izmanto ēdienu un pieejamos `darbarīkus` ir atkritusi vēlme fotogrāfijās pārstrādāt attēlu rediģēšanās programmās. Ja dažās no bildēm būtu redzami cilvēki, tad šo rakstu nāktos pārvietot uz tīņiem+ sadaļu, bet kad rieksts ēd otra rieksta `smadzenes` tas kaut kā nejauši kļūst uzjautrinoši nevis apbēdina.

Līdz šim brīdim Terijs Borders ir publicējis divas Bent Objects grāmatu sērijas. Pirmā iznāca 2006. gadā, tas bija tikko kā viņš aizrāvās ar šo lietu un nav liels brīnums, ka viss šis kļuva populārs, jo stāsti aiz bildēm ir gaumīgi prezentēti.

Neskaitot šos darbus mākslinieks ir veidojis arī citus darbus ar ikdienas priekšmetiem, lai attainotu sabiedrību. Viņš arī ir pamanījies izveidot pāris stop - motion video.

Bent Objects sērijai nav ne gala, ne malas, tāpēc visam var sekot līdzi viņa privātajos sociālo tīklu kontos un arī ielūkoties aiz tapšanas aizkulisēm.

« 1  2  3  4 »
41 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

man patika! emotion

0 0 atbildēt