local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīve ir šeit un tagad [30]7

93 0

Šis ir pēdējais raksts no sērijas - Dzīve ir šeit un tagad.

Bija daži, kas komentāros rakstīja - priekš kam šādus rakstus taisīju? Kāds ir to mērķis? Dzirdēju, ka šie raksti ir sūdi. Lika mīnusus utml.

Tad nu atbildēšu. Šajā gadījumā es nerunāju par visiem, bet par tiem cilvēkiem, kuriem trūkst motivācijas. Tiem, kuriem ar motivāciju un dzīvi viss kārtībā, tad varat paturēt savu viedokli pie sevis un dzīvot tālāk. Bet es ar šīm bildēm centos motivēt tos, kuri grib kaut ko dzīvē sasniegt/pamainīt/iegūt/atmest. Kāpēc šis raksts ir vairāk džekiem domāts? Tāpēc, ka tamlīdzīgi raksti meitenēm ir vairāk nekā saprašana, bet priekš džekiem nav ne viena. Tad nu aizpildīju brīvo nišu.

Ir pietiekoši daudz cilvēku, kuri sapņo par skaistu dzīvi, par kaut ko jaunu, par citu dzīvesveidu, bet atduras pret viena un tā paša - gaušanās, ka valdība mūs apzog un nav naudas. Un te arī sākās tā lielākā problēma. Lielākā bremze uz sapņu dzīvi jau nospiežās jūsu prātos. Pirmkārt, tikai un vienīgi jūs paši esat atbildīgi par savas dzīves kvalitāti. Pat, ja mums būtu zelta valdība, jums no tā nebūtu labāk, jo viņi tak neies un nepirks jums jūsu sapņu auto, neies un neiepazīstinās ar sapņu meiteni. Viss ir jādara jums pašiem. Jums pašiem vajag visu sasniegt un šīs bildes ir motivātors tam visam. Tu skaties uz tām skaistajām vietām un lietām, tu zini, ka tās gribi. Un tā vietā, lai čīkstētu - dari kaut ko, lai to sasniegtu. Cīnies par to. Un pats galvenais - izbaudi šo cīņas procesu, šo ceļu.

Lūk mana atbilde dirsējiem, heiteriem un mīnusu licējiem. Šīs bildes nebija domātas jums, bet gan tiem, kuri alkst pēc kaut kā jauna, citādāka, vērtīgāka un viņiem vnk trūkst motivācijas gan uz lielām lietām, gan ikdienā. Tāpat kā raksti par sportu un fitnesu motivē tos, kuri kačājās un cenšas notievēt, tāpat šis raksts motivē tos, kuri nav apmierināti ar savu dzīvi līdz galam un grib dzīvot skaistāk.

« 1  2  3  4  5 »
93 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

darga galerija

0 0 atbildēt

Žēl, ka tavu rakstu vairs nebūs :(

0 0 atbildēt
Nu tad beidzo saņēmu adbildi ko gaidiju jau no pirmā dzīve ir šeit un tagat
0 0 atbildēt

Nebēdz nekur. Mīnusi, pa lielam, izceļās tikai vienam rakstam. (26.)

0 0 atbildēt

Lai to visu dabūtu/sasniegtu ir jāmācās un smagi jāstrādā.

p.s. Starbuck krūze rokā ir kaut kāda statusa vai konkrēta mērķa sasniegšanas apliecinājums?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt