local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīve bez vīriešiem: Šīs sievietes pašas ar visu tiek galā16

49 1

Un šeit nav ne smakas no feminisma. Tā vienkārši ir. Starp mums dzīvo sievietes, kuras var gan riepu nomainīt, gan mašīnu salabot, gan uztaisīt remontu dzīvoklī. Viss ir iespējams, ir tikai jāgrib.

49 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Viena lieta ir to visu mācēt, tomēr daiļajam dzimumam derētu atcerēties, ka iepazīstoties šo te "es visu varu pati" attieksmi gan vajag bišku aizvākt, jo tas vīriešus bieži vien atgrūž. Ja dāma vienmēr sit kulaku galdā un lepni paziņo, ka viņa "visu pati", tad man rodas jautājums - ja jau viņa visu var pati, kam viņai vajag mani? 

5 0 atbildēt
Daža laba tur bildes pēc nosmērējusies🤦🏼
3 0 atbildēt

Jebkas, arī attiecības ir darījums - būsim godīgi. Es tev - tu man. Nevaru iedomāties pilnīgi neko, ko es nevarētu izdarīt pats - tātad, sanāk, ka sieviete man ir vajadzīga tikai seksam. Skan ciniski, bet es gribētu dzirdēt kaut vienu pretargumentu. Nē, neesmu vecpuisis, ir divi pieauguši bērni, esmu precējies, bet tajā pašā laikā skatos uz visu pragmatiski. Acīmredzot sievietes no rakstiņa domā līdzīgi. Vai arī patīk strādāt ar fleksi emotion

2 0 atbildēt
Un, kas par to, lai VAR. Es ar protu gan ēst gatavot, gan šūt. Sieviete tikai seksam der, pārējo pats varu.
2 0 atbildēt
Ir tāds teiciens: labi ir mācēt visu izdarīt pašam, bet nedod dievs visu darīt pašam
2 0 atbildēt

matriarhāta kārtējā propoganda. 

2 0 atbildēt

 emotion apmeeram to pashu gribeeju rakstiit,ko @Krīze,veel bildee ar fleksi tantei maska galvaa,bet plikas kaajas... emotion ,paarsvaraa parastas fotosesijas daamiishu stilaa...

2 0 atbildēt
1. Vnk netīra meitene, ko viņa var īsti nav skaidrs. 2.Babulis krievu sādžā stumj ķerru, tiešām sasniegums. 3. Skrūvē skapīti ar skrūvgriezi nevis 6 kanti, jā ātri bet ja nav prakse apraus stiprinājumus. 4.Ņemit apkārtējo vidi varbūt tomēr meitene ko arī māk. 5.Blondīne pieskārās riepai ar roku un sasmērēja pirkstus, neaizmirsa protams padalīties sociālajos. 6.Meitene pieskārās pumpja šļaukaj un sasmērēja pirkstu, protams padalījās sociālajos. 7.stāv studenti pie atvērta auto pārsega neko nedara. 8. Virtuļu cienītāja nobildējusies ar eļainiem cimdiem un 24.atslēgu. 9.meitene pļeckā durvju arkai šuvi, izskatās ka nesaprot ko īsti dara. 10.vnk psc, metināšanas maska un 230 fleksis ar nolietotu disku, viņa ieslēgtu lielo fleksi pat rokās nenoturētu. Jā dāmas, jūs daudz varat it īpaši fotogrāfēties.
1 0 atbildēt
Good for them
0 0 atbildēt

Jā,ir tādas meitenes kas ieliek večiem vienos vārtos!

0 1 atbildēt