local-stats-pixel fb-conv-api

Dažādi attēli no PSRS laikiem14

109 0
« 3  4  5  6  7 »
109 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Pretīgi tie padumjie laiki. Atmiņas ar nožēlu.

13 1 atbildēt

Atcerējos bērnību.

10 0 atbildēt

Vajaga vēl šādas vecas fočas.  emotion   

10 0 atbildēt

 emotion 

10 1 atbildēt

Tur labi ja 10% ir no Latvijas.. pārējās no citām PSRS republikām.. Uz dažām pat var izlasīt, teiksim Odesa, Baltkrievija, Kišeņeva.. 

8 0 atbildēt

Mjā! Nostaļģiski skati!

7 0 atbildēt

 emotion 

7 1 atbildēt

 emotion 

7 1 atbildēt

Atmiņas par PSRS ir kā otrais teikums rakstā - sola vienu, bet saturs ir krieni savādāks   emotion  

5 1 atbildēt

Protams kā vienmēr  - smukās bildītes, kuras tiek bāztas priekšā un pakaļā sovoku rakstos ar domu  cik labi bija sovoku laiki emotionemotionemotionemotion. Tikai nezkapēc netiek parādīta medaļas otar puse. Atceros Rīgu sovoku laikā - telefonbūdiņām lielākoties visi stikli izdauzīti; pieturvietām sienas lielai daļai visas izdauzītas; sabiedriskajā transportā sēdekļi sagriezti un apzīmēti; parkos, kas nav nebija pašā centrā lampas izdauzītas, soliņi salauzti, arī bērnu laukumi salauztām šūpolēm, utt., kāpņutelpas piemīztas, pied*rstas, lifti piem*zti sadedzinātām pogām, griesti apdedzināti ar sērkociņiem; sabiedriskās tualetes vispār katastrofa; pie miskastēm uz ielas visas sienas aplīmētas ar saldējumu papīrīšiem, veikalos tukšums vai pilnīgs sūds, utt.

6 2 atbildēt
Man ar neliekas ka liela daļa bilžu ir no Latvijas. Man patīk vecās Lavijas,Rīgas bildes. Patīk redzēt kā bija agrāk. Bet varbūt nevajag uzsvērt to ka tolaik bija tas psrs,bet vienkārši kā vēcās bildes. Ikdienā jau cilvēki tolaik par tā nedomāja. Dzīvoja tik nost.
4 1 atbildēt

  emotion  

vispaar baigais mikslis,vareeji atsevishkki Latvijas vecaas bildes salikt un aprakstiit-autoosta,stacija,Vallnnu iela,Juurmala u.t.t.

3 0 atbildēt