local-stats-pixel fb-conv-api

Cuba libre4

66 0

Nu sveiki , spocēni ! Kādu laiku atpakaļ apsolījos padalīties šeit ar toreiz gaidāmā , nu jau bijušā ceļojuma uz Kubu iespaidiem un galvenais jau bildēm . Tas brīdis ir pienācis - sēžos rakstīt un lejupielādēt . Un lūdzu visuvareno Spoku servera ,,Dievu,, , lai processā atkal kaut kas neuzkaras - otreiz šādam varoņdarbam manis nepietiks , jo bilžu paredzēts daudz . Šī paša iemesla dēļ atvainojos - bet daudzas bez apraksta , šur tur piemetot pa komentāram , bet nu ... ceru , ka foto paši par sevi būs pietiekoši daiļrunīgi.

Nu tad ... ar adminpalīgu !

P.s - secība stāstā šur tur var būt mazliet pajaukta , bet par to jāpateicas šai nejēdzīgajai rakstu ievietošanas un failu pievienošanas sistēmai ( akmens dažu labu dārziņā ) .Ja ir pāris foto , ir ok , bet ja grib izveidot ko garāku .....vaimandieniņ !Tiem , kas to spēj veikt un dara regulāri būtu šeit piemineklis jāuzliek ar goda lenti , nevis jāatpērkas ar pāris cepumiem emotion .

P.p.s Viss - , it kā pabeidzu , bet vēl aizvien nav pārliecības , ka kāds komentārs , kaut kur nav mainījis vietu laikā un telpā . Administrātori ! Nu tak milzīgs lūgums - sakārtojiet failu un komentāru ielādi ! Savādāk prieks padalīties pāraug kreņķī par zaudēto laiku . Nu ok - vienreiz viss ir jāpārlasa un jāpārskata , bet ne jau 10 reizes , kā man šo rakstu taisot ,,gadījās ,,. Galu beigās - šie raksti ir Jūsu lapas apmeklējums . ( Ja dikti kož mans pps , to var dzēst ;) )

« 1  2  3  4  5 »
66 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

To tur no 51. bildes labprāt dragātu

1 0 atbildēt

Superigs Tev celojums bijis :) +

0 0 atbildēt

tiešām labas bildes :) 

0 0 atbildēt

Paldies :)

0 0 atbildēt