local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēks pēc 2000 gadiem.68

463 23

Cilvēkam ir tieksme būt kustībā un attīstīties,kā arī pielāgoties videi,kurā viņš ir nonācis.Evolūcija nestāv uz vietas,viss mainās.Šajā rakstā tiks minētas vairākas hipotēzes,kurās tiks aprakstītas cilvēka organisma fizioloģiskās pārmaiņas pēc pāris tūkstošiem gadiem.Tās pamanīju vienā ārzemju saitā un nolēmu pārtulkot,cik nu pratu,un publicēju šeit spokos.

463 23 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

Nu man šķiet, ka mēs pēc 2000 gadiem vairs nebūsim, nu kā cilvēce, vienkārši būsim izmiruši ;D

22 1 atbildēt

muļķības!! tas ir viena cilvēka iztēles augļa  izdomājums.

15 2 atbildēt

hmm...diezgan interesantas teorijas, man gan liekas, ka pēc 2000 gadiem zeme vairs nebūs apdzīvojama... Kautvai paskaties kādu piesārņojumu mēs esam radījuši 100 gadu laikā + vēl beigsies nafta....2000 gadu laikā mēs zemi degradēsim tik tālu, ka tā vairs nebūs apdzīvojama... bet tie ir tikai mani uzskati, sazin kas var notik

12 0 atbildēt

jauks raksts, tachu tik preciizi nevar visu paredzeet. Paldies autor ;) p.s. nesaprotu kapee tik daudz miinusi? Laikam daudziem bail no shiis skarbaas realitaates, ka mees mainiisimies.

9 0 atbildēt

un vēl mēs paši veidosim izturīgākas nākamās paaudzes, jo jau tagad tiek ņemti paraugi no embrijiem, lai vēlāk kad tie ir pieauguši varētu apmainīt tiem orgānus un tos padarīt izturīgākus, bet mani uztrauc tikai tas, ka tagad jau tiek radītas ierīces, kuras var pieslēgt cilvēka smadzenēm un tādējādi radīsies cilvēki - kiborgi, par ko būtu vairāk jāuztraucas

8 1 atbildēt

tottaly fucked up and not true. Mēs jau pēc kādiem 10+ gadiem būsim izdomājuši, kā augstā līmenī modificēt šūnas, uztaisīt sev 3x krutākus muskuļus, smadzenes, kas pārspētu Einšteina IQ vai kaut vai izdomājot, kā cilvēks var iztikt bez miega - gluži kā haizivis(cik esmu lasījis, pie tā arī zinātnieki strādā), vai citas īpašības.

Par kiborgiem gan uzskatu, ka būtu ļoti negatīvi, visas krutās funkcijas samazinātu paša ķermeņa spēku un nepieciešamību.

 

Un ja manas paaudzes izskatītos tā, kā otrajā bildē, tad es nošautos jau tagad

6 0 atbildēt

buļļa kakas... pateicoties medicīnai, evolūcija vairs nestrādā, jo izdzīvo katrs slimiķis un invalīds, kuram nebūtu nekādu tiesību radīt pēcnācējus.

6 0 atbildēt

Nevajag dirst par rakstu..raksts ir pat ļoti labs,ir par ko parunāt,vismaz kaut kas jauns..

 

Bet nu par tēmu-laiks rādīs,neko nevar zināt..a tas ka cilvēce izmirs arī huiņa pilnīgākā manā skatījumā,moš te izlems citplanētieši mūs izglābt,moš jau rītdien uzaicinās uz savu planētu,moš mēs sāksim būvēt gigantiskus kuģus un lidosim uz kosmosu kuru darbinās kartupeļi..viss var būt,kā jau teicu..-Laiks rādīs..

5 0 atbildēt

nešaubos, ka daļa no tā arī varētu piepildīties.... :(

5 1 atbildēt

Muļķības. Tu ar šo gribi teikt, ka Ušakovs vispār vairs neattīstīsies?

4 0 atbildēt

vai jūs atcerējāties,kā mēs - cilvēki pirms 50 gadiem domājām,kā būs tagad? ka cilvēki varēs teleportēties, un tamlīdzīgi minējumi. tagad mēs to visu atceramies un smejamies.

0000,1% no 100%,ka šitais sviests piepildīsies. 

4 0 atbildēt

nafigam olas līdz ceļiem?emotion

3 0 atbildēt

Tas jau nebūs vairs cilvēks...

3 0 atbildēt

tā enko - ineteresanti,. bet baisi lasīt.. fuu ka man nenāksies to piedzīvot..  bravo raksta veidotājam... +++

3 0 atbildēt

nu cik veipar zinam cilveki auguma nesamazinasies bet gan palielinasies :) tas ir pieradits fakts :P

un cilveki jau pastav vairak ka 2000 gauds daudz vairak, jo kristus nebija 1. cilveks ( tas daziem labiem zinashanai) :D

un veel kas kapec galju nevarees est? ja jau vina buus musu organisma , kas tad ja es apeedishu citu cilveku? :D mes jau buusim vienadi taa pat ka dzivnieki :P

PS Fufelis

3 0 atbildēt

Aha. Pēdējos divtūkstoš gados neesam ļoti mainījušies, bet tagad - paskat tik, mainīsimies ka maz neliekas. Kā tad.

2 0 atbildēt

He, he, pirms simt gadiem pareģoja, ka 2000.g lielpilsētas noslīkšot zirgu mēslos... ;)

2 0 atbildēt

bull shit's

2 0 atbildēt

prasās šeit vēl ielikt šo dziesmu! http://www.youtube.com/watch?v=WhNM2K8cmU8

1 0 atbildēt

Evolūcija nenotiek tik ātri. Pa 2000 gadiem (ja tik ilgi cilvēce izdzīvos) nebūs mainījies nekas. Tik ļoti izmainījušies varētu būt varbūt pēc 20'000 gadu.

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »