local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēks - Šimpanze6

112 1

Ķīnietis, kurš ieguva iesauku "šimpanze", vērsās pie ārstiem ar cerību atbrīvotos no biezās spalvas, kura klāj daļu no viņa ķermeņa. Hong Ming Zhang (Zhang Hongming) no Chongqing, dienvidaustrumu Ķīna, ir ļoti reta dzimumzīme un ļoti liela izmēra, kura ir arī pazīstama kā lielā, spalvainā dzimumzīme, kura ir arī kā iemesls pārmērīgajam apspalvojumam. Šādi veidojumi uz ķermeņa ir ne vairāk kā 3% no pasaules iedzīvotājiem.

112 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Normāli kopēts raksts emotion 

7 0 atbildēt

 

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Ķīnietis, kurš ieguva iesauku "šimpanze", vērsās pie ārstiem ar cerību atbrīvotos no biezās spalvas, kura klāj daļu no viņa ķermeņa. Hong Ming Zhang (Zhang Hongming) no Chongqing,dienvidaustrumu Ķīna, ir ļoti reta dzimumzīme un ļoti liela izmēra, kura ir arī pazīstama kā lielā, spalvainā dzimumzīme, kura ir arī kā iemesls pārmērīgajam apspalvojumam. Šādi veidojumi uz ķermeņa ir ne vairāk kā 3% no pasaules iedzīvotājiem.

1 0 atbildēt

ehh iedzeršu par šimpanzēm :D

0 0 atbildēt