local-stats-pixel fb-conv-api

Brāļu kapos...10

157 0

Sveiki Spocēni! Laikam jau gadiem ejot uz priekšu, mēs sākam domāt par mūžību.. Un man būtu tāds netradicionāls šim karstajām, tomēr burvīgajam laikam tāds kā aicinājums - biežāk atcerēsimies savus aizsaulē aizgājušos. Ne tikai nāves gadadienā, vai kapu svētkos.. Laiku pa laikam, bez īpaša iemesla vienkārši aiziesim, un domās pabūsim kopā ar saviem aizgājušajiem. . Šinī sakarā dažas aizvakar uzņemtas bildes no Brāļu kapiem kur atdusas manas sievas vectēvs Latvijas Armijas pulkvedis leitnants..

157 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Lai mūžīga slava Latvijas patriotiem!!!Bet vēl tik daudzi guļ kara laukos un nav pārvesti mājās!!!emotion
5 0 atbildēt
Jau sen,sen..kad mana ome bija dziva,es vel maza.. mes gajam uz kapiem pie manas tantes. Bija neliels cela gabals,kurs jaiet kajam,bija laiks parunat. Nezinu cik es veca biju,aptuveni laikam 5 gadi,un vel tagad pec 23 gadiem atceros vinas teikto,ka vakar.-Kad es nomirsu,tu naksi mani apciemot? Es protams teicu ja,jautaju,bet kapec jaiet vispar? Ome-nu redz,visi aiznemti,darbi,viri,berni. Bet tas tavs tuvinieks no augsas tevi katru dienu redz un sarga. .. luk-mana motivacija
5 1 atbildēt
Nožēlojami ir tas, ka tautai katru gadu ir jāvāc ziedojumi Brāļu kapu atjaunošanai!Tas ir valsts pienākums viņus simtprocentīgi atjaunot!Vēl jau Latvijas miljonāri arī varētu samest naudiņu kapu atjaunošanai, bet dažs labs miljonārs (Rāvis) labāk nozeltina okupantu baznīcas kupolu nekā noziedo naudiņu Brāļu kapiem!
3 0 atbildēt

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Tas brīdis, kad es nekad nēesmu bijusi Brāļu kapos...

2 0 atbildēt