local-stats-pixel fb-conv-api

Bērns mirst vecāku reliģijas dēļ!282

2865 24

Ir tāda dīvaina reliģija Jehovas Liecinieki.Šis būs stāsts par jaunti,kas piedzīvoja avāriju un vecāku reliģijas dēļ nomira,jo viņi neatbalstija ārstešanas paņēmienus.

2865 24 282 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 282

0/2000

Jehovas liecinieki asinis pārlej tikai tajos gadījumos,ja cietis ir kāds no viņu "varenajiem". Un no reliģijas te nekā nav, prasta sekta vien ir.

567 6 atbildēt

Variet mest man kaut simtiem mīnusu, bet vienmēr esmu uzskatījusi, ka reliģiju kā tādu vajadzētu vispār aizliegt!

477 51 atbildēt

un ko vecāki teica, kad puisis nomira, bet tas otrs izdzīvoja? dieva griba? emotion

426 3 atbildēt

Medicīna izglāba, reliģija nogalināja.

408 7 atbildēt

Tādus vecākus zem tribunāla. :(

211 5 atbildēt

Nesen Bērnu slimnīcā bija līdzīgs gadījums, kad jauna meitenīte nomira dēļ asins saindēšanās, bet viņas  vecāki (ja tā viņus vispār var saukt) aizliedza viņai pārliet asinis!!!

Jobanie jehovieši! emotion

146 5 atbildēt

Ticība  -  lai kāda tā būtu ... ir idiotisms.. Cilvēku augstākais degradēšanās posms ja dzīvo pēc noteiktām normām grāmatā 

Atceros ka par šo tēmu bija uztaisīta pat sērija Family Guy.. sīkajam vēzis un vajag ātri ārstēt savādāk nomirs.. a vecāki kategirski pret (arī man liekas jehovas liecinieki)...

Tiešām idiotisms,.. vajadzētu atcelt likumus ar kuriem ticīgajiem būtu kādas priekšrocibas uz savu ticību,,, Kā jau pirmo veikt operāciju bez vecāku atļaujas

145 25 atbildēt

Pats nekad neesmu atbalstījis nevienu reliģiju. Sektas mani biedē, jo uzskatu, ka tie cilvēki nav pie pilna prāta (vismaz tā procesa brīdi). Pats arī neesmu kristīts un nepiederu nevienai reliģijai. Galu galā, ir taču 21. gs. un kad cilvēce vienreiz sapratīs, ka ticēt kaut kādām pārdabiskām lietām ir muļķīgi! Lai man piedod visu reliģiju pārstavji, bet es uzskatu - RELIĢIJA, TĀ IR PAGĀTNE, TĀPAT, KĀ SENIE MITOLOĢISKIE MĪTI UN TML.!

127 15 atbildēt

Nahuj dievu un tās visas sektas.. Nu i liciet ticīgie man mīnusus .. es labāk ellē sadegu bet dzīvi uz visiem 100% nodzīvoju ....

105 18 atbildēt

Manuprāt, tiem cilvēkiem ir izskalotas smadzenes un viņi jau ir pilnīgi nearstējami un psihiski slimi, ja dēļ kaut kādas reliģijas iet bojā nevainīgs cilvēks, kuram ar to visu nav pilnīgi nekāda sakara!emotion

75 2 atbildēt

Man skolā bija tieši tāds pats gadījums, ka meitenei bija nepieciešama asins pārliešana, lai viņa izdzīvotu, bet reliģijas dēļ vecāki to nepieļāva, teica, ka meitene izķepurosies, jo viņi lūgsies. Protams, ka brīnums nenotika, lūgšanas nepalīdzēja un meitene nomira. Vēl ilgi skolā par to runāja.

58 1 atbildēt

Jehovas liecinieki, tā ir visjocīgākā reliģija... emotion

54 5 atbildēt

Pasaule bez reliģijas būtu labāka vieta!

64 15 atbildēt

Visas šitās apšubāmās ticības ir idiōtu grupiņas, kuras vaidzētu masveidā apšaut! Un nu šitos pamuļķus pa priekšu viņiem visiem..

40 3 atbildēt

Cik miljonu cilvēku tiek apvārdoti, lai piesaistītu reliģijai? Reliģijai pievēršas cilvēki, kas ir psiholoģiski vāji, vai tajā brīdi dzīve neiet pārāk labi un viņi notic, ka reliģija viņus paglābs, patiesībā dzīve nekas nemainās, tomēr cilvēka psiholoģija ir nostrādājusi un viņš neatkāpjas, jo nu jau baidās atkāpties reliģisku aspektu dēļ.... Tā kā domājat pirms sākat pievērsties reliģijai..

39 2 atbildēt

jebkuru šādu reliģisko fanātu vajadzētu sadedzināt dzīvu ! Pēc tam pelnus izbarot govīm un govs sūdu ielikt cietumā uz 137 gadiem, vēlāk tos ieliekot lādē un nogremdējot okeānā !!!! Kropļi !

38 2 atbildēt

Vēcakus uz sarta  emotion

32 1 atbildēt

Sheit jau driizāk likumu sistēma vainiiga,kas pieļaava vēcākiem,kuriem kautkaadas sektas izskalotas smadzenes kautko spriest!!!

30 1 atbildēt

ar ko kristieši labāki , viņi ir kanibāli, jobcik, ēd kristus miesu un dzer asinis ........... pielūdz mironi krustā sistu .......... nu ļaudis attopieties taču , ka viss ir tā samudžināts , ka paši vairs nesaprotiet kas ir kas ! Tgd dievs ir mīlestība ............ viduslaikos , tas bija vecs liels vīrs , kurš visus rada no saviem šitiem! cilvēki tad bija tā sabaidīti par gaidāmo elli ,ka dieva kalpiem atdeva savu naudu īpašumus lai tikai nedegtu elles liesmās , kas saprata ,ka dieva nav ............. tos dieva kalpi uz sārta jobcik, lai deg elles ugunīs! dievs ir sātans un otrādi ............. tie cilvēki kuri ņemas ar šo visu ......... tic dievam , bet kalpo sātanam! Jātic ir pašam sev ........... tu esi sev dievs , tev nevajag kungu un tu neesi vergs .......... da pofig , katram sava izvēle jāizdara!

31 11 atbildēt

Tas jau skaitās kā slepkavība no vecāku puses, nez ko viņu Dievs teiktu par to... un cik laba un pozitīva skaitās sava bērna nogalināšana.

11 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »